Celebs

Bibi Breijman en Waylon samen aan het genieten op vakantie

bibi-waylon-zwanger

Hoewel de relatie tussen Bibi en Waylon het afgelopen jaar niet zo lekker liep, lijkt het erop dat de twee tortelduifjes weer stapel verliefd op elkaar zijn. Het stel heeft er daarom ook voor gekozen om het natte Nederland in te ruilen voor het prachtige Italië.

Bibi en Waylon

De relatie tussen Bibi en Waylon is het afgelopen jaar veel in de media geweest. Vorige maand schoof Waylon nog aan bij het tv-programma Khalid & Sophie. Zij hadden het over de muzikale erfenis van André Hazes, maar ook de relatiestatus van de zanger kwam ter sprake. Presentatrice Sophie vroeg aan Waylon of hij zich herkent in de overleden zanger, André Hazes. “Ehm. Nou ja, misschien het zoeken. Dat dat wel iets is wat je begrijpt. Het jezelf willen pijnigen daarmee ook. Iets destructiefs, dat herken ik ook wel”, zegt Waylon. Waylon geeft aan dat zijn relatie op dit moment heel erg goed gaat. “Ik heb het geluk dat ik een geweldige gezinssituatie heb waarin ik dat allemaal niet meer hoef te doen.” Bibi en Waylon zijn namelijk de gelukkige ouders van dochtertje Teddy en zoontje Chester. Door alle hectiek heeft het stel ook besloten om er even op uit te gaan. Bibi en Waylon zijn daarom nu samen op vakantie op déze prachtige locatie.

Foto reeks

Bibi en Waylon zijn weer stapel verliefd en hebben er daarom ook voor gekozen om samen naar Italië te reizen. Bibi deelde al een aantal foto’s op haar Instagram van de prachtige locatie. “Je kan hier de hele dag naar het plafond staren en nog een mooi weekend hebben”, schrijft ze onder de Instagram post. En aan de prachtige foto’s is duidelijk te zien dat de twee ontzettend van hun vakantie genieten.

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Op déze datum begint de nieuwe realityshow van Roy Donders

Reacties

De comments onder de foto reeks zijn heel erg positief en vrienden, familie en volgers reageren massaal. Onder andere het broertje van Bibi, Bas Knoester: “Knap stel.” Een ander schrijft: “Fijn om jullie weer samen te zien.” Anderen volgers reageren met: “Wat een prachtig stel zijn jullie”, “Geniet lekker samen”, en “Wauw! Dat heet genieten, jullie stralen.” Wij zijn het hier zeker mee eens en wensen het koppel nog een hele fijne tijd samen.

Beeld: Instagram: @bibibreijman

Must reads 👀