Lifestyle

Smile! Dit zijn de beste kleuren om te dragen op een foto

beste kleur fotos

Wanneer je goede foto's wilt maken, zijn niet alleen je haar, outfit en make-up belangrijk. Ook de kleuren die je draagt spelen een grote rol in hoe de foto er uiteindelijk uitziet. Wij vertellen je de beste kleuren om te dragen op foto. Say cheese!

Dit zijn de beste kleuren om te dragen op een foto

Soms heb je van die dagen dat iedere foto die je maakt gewoon perfect is. En soms heb je van die dagen dat dat juist niet zo is. Wist je dat dat kan liggen aan de kleuren die je draagt? Sommige kleuren komen namelijk beter over op foto’s dan anderen. Om je een stukje op weg te helpen, zijn dít de beste kleuren die je kan dragen op foto!

1. Wit

Wit is een hele flatteuze, elegante kleur. Het maakt je foto een stuk frisser en kan je gezicht een bepaalde glow geven. Of je nu de clean girl aesthetic, old money aesthetic of simpelweg class en elegantie wilt uitstralen; met wit zit je altijd goed! Natuurlijk zijn er mega veel verschillende tinten wit en is het key om erachter te komen welke het best bij jou past. Experimenteer er een beetje mee en binnen no-time zien je foto’s er stijlvol en professioneel uit.

2. Aardetinten

Een andere kleur die trendy is, zijn natuurlijk de aardetinten. Allerlei tinten bruin en beige; we love. Daarnaast zijn dit ook de beste kleuren om te dragen op camera! De tinten zijn niet te aanwezig en knallend, passen bij iedere andere kleur en botst vrijwel nooit met je achtergrond. You go!

3. Navy blue

Niet alleen wit, maar ook marineblauw is zo’n prachtige, stijlvolle kleur. Het straalt smaak en sophistication uit. Daarnaast is het natuurlijk een lekker knallende en opvallende kleur en staat het bijna iedereen wel goed. Met marineblauw val je dus sowieso op in je foto!

4. Donkergroen

Ook donkergroen is een hele stijlvolle kleur. Het straalt class en welzijn uit. Daarnaast laat het je huidskleur stralen en zorg je dat je niet wegvalt in je foto. Daarom is het dan ook geen verrassing dat dit één van de beste kleuren is die je op camera kan dragen. Daarnaast zijn er natuurlijk onwijs veel verschillende tinten groen, dus is er voor iedereen wel een passende kleur.

5. Rood

Hou je er wel van om lekker op te vallen? Dan hebben we goed nieuws. Ook dit is namelijk één van de beste kleuren om te dragen op camera! Het valt op en laat je stralen. Daarbij is het stijlvol en een heel flatteuze kleur. Ook hierbij geldt natuurlijk wel weer dat je de tint moet vinden die bij jou past. Maar zodra dat je is gelukt, is het game over voor mislukte foto’s!

Beeld: instagram @hannahrosegeorge