Love

De beige flag datingtrend gaat viral op TikTok en dit is waarom

beige flag datingtrend

We kennen allemaal wel 'red flags' als het gaat om daten. Zodra we deze bij onze date zien, zijn we weg. Maar op TikTok gaat er een nieuwe datingtrend viral, namelijk de 'beige flags'. Wij vertellen je alles wat je hierover moet weten.

Beige flag datingtrend

We kennen allemaal wel de ‘red flags’ en de ‘green flags’, maar de ‘beige flags’ zijn voor ons nieuw. Elke week gaat er op TikTok wel een nieuwe trend of lifehack viral. Dit keer zijn het de ‘beige flags’. Maar wat houdt het eigenlijk in? Bij ‘red flags’ gaat het over waarschuwingssignalen in een relatie en bij ‘green flags’ gaat het over de goede dingen in een relatie. De kleur zegt het eigenlijk al, bij de beige flag datingtrend gaat het over eigenschappen van je partner die niet per se goed of fout zijn. Eigenlijk zit het een beetje in het midden, lekker neutraal dus. TikTokkker @lois_cho legt het in een video op TikTok beter uit.

View post on TikTok

Hoe werkt het?

Op TikTok delen mensen maar al te graag de ‘beige flags’ van hun lovers. De hashtag #beigeflag zit vol met verschillende video’s, die bij elkaar meer dan 600 miljoen keer zijn bekeken. De meeste video’s zijn echt hilarisch, maar sommige zijn ook best wel bizar. Ook in de comments geven mensen hun ongezouten mening over de relaties van anderen.

Een meisje op TikTok deelde de beige flag van haar vriend en deze hadden wij nog nooit eerder gehoord. Haar vriend organiseert namelijk random surprise parties en zij is de enige gast op het feestje. Dit is een duidelijk voorbeeld van een beige flag en wij hebben nog wat andere video’s voor je op een rijtje gezet.

View post on TikTok

View post on TikTok

View post on TikTok

Lees ook: 
Hoeveel tijd heb je nodig om weer te daten na een break-up?

Creepy

Het blijft dus nog maar de vraag of een beige flag grappig is of juist heel erg creepy is. Ook op Twitter geven mensen graag hun eigen mening. Sommigen trekken toch hun twijfel bij het zien van sommige video’s. Zo was er een video waarbij een man het restaurantpersoneel een handje ging helpen tijdens hun werkdienst. “Dat is geen beige flag, dat is niet eens een red flag. Dat is een rood luchtalarm”, schrijft een Twitteraar. Wat vinden jullie van de nieuwe beige flag datingtrend?

View post on Twitter

Beeld: Pinterest