Films & Series

Zien! De eerste beelden het zesde seizoen van The Crown

The-Crown-seizoen-6

Seizoen 5 is nog niet eens te zien, maar de makers van The Crown houden niet van stil zitten en zijn al begonnen met de opnames van seizoen 6. Wij praten je bij over alles wat we tot nu toe weten en delen ook de eerste beelden van het nieuwste seizoen!

The Crown

Deze populaire Britse historische dramaserie vertelt een biografisch verhaal over de regeerperiode van koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk. Fans zijn het erover eens, het Britse koningshuis blijft interessant. Vaak in positieve, maar soms ook in negatieve zin. Het eerste seizoen van de serie verscheen in 2016, alweer een flinke tijd geleden dus. Binnenkort zal het vijfde seizoen van The Crown op Netflix verschijnen en kunnen fans van The Royal Family eindelijk smullen van alle perikelen.

The Royal Family

De serie vertelt dus een biografisch verhaal over de regeerperiode van de koningin, maar naast Elizabeth II komen er ook allerlei historische gebeurtenissen en bekende familieleden aanbod. Zo stond het vierde seizoen van de serie in het teken van een nog jonge Charles en Diana en hun huwelijksproblematiek. In de vervolgseizoenen zullen we zien hoe die relatie verdergaat, iets wat zich in de realiteit heeft afgespeeld. We weten al hoe het afloopt, maar we kunnen niet wachten om te zien hoe de makers van de serie het verhaal gaan vertellen vanuit verschillende perspectieven.

Lees ook:
Wil je zien! Nieuwe Nederlandse thriller verschijnt 1 november op Netflix

Seizoen 6

Ondanks dat fans nog wachten op de verschijning van seizoen 5 zijn de opnames van seizoen 6 al van start gegaan. Dit seizoen zal naar verwachting koninklijke gebeurtenissen uit het midden van de late jaren negentig tot het begin van de jaren 2000 weergeven. Elk seizoen heeft tot nu toe een decennium bestreken, maar nu zijn de gebeurtenissen in die tien jaar dus verspreid over twee seizoenen, seizoen 5 en seizoen 6. Voorlopig moeten ons nog maar verheugen op de releasedatum van seizoen 5. De verschijning van het nieuwste seizoen kan naar verluidt nog wel een jaartje duren. Tot die tijd hebben we wél de allereerste beelden voor je gevonden. Zie de beelden hieronder! Voor meer klik op de link.

View post on Instagram
 

Beeld: Netflix

Must reads 👀