Celebs

WOW! Dít bizarre bedrag kreeg Pommeline voor Temptation VIPS

pommeline-temptation-island-vips

Pommeline Tillière kennen wij van haar spraakmakende deelname aan Temptation Island en de VIPS-variant. De tweede keer deed ze mee met toenmalige lover Fabrizio, en dit deed het stel niet voor een paar tientjes!

Pommeline Tillière

Realityster Pommeline Tillière deed in 2017 voor het eerst mee aan Temptation Island. Het was aan haar de taak om de mannen te verleiden én dit is haar zeker gelukt! Merijn viel als een blok voor de getatoeëerde Pommeline, alleen hield deze relatie uiteindelijk niet lang stand. Vlak na haar deelname ontmoet ze Fabrizio, ook een Temptation verleider, maar dan het seizoen van 2018. Later wordt het koppel gevraagd om mee te doen aan Temptation Island VIPS, hier konden Pommeline Tillière en haar toenmalige lover natuurlijk geen ‘nee’ op zeggen. Toch hadden ze wel wat wensen, want het startbedrag vonden zij véél te laag.

View post on Instagram
 

Lees ook:
WOW! Dit bedrag verdien je als single in Temptation Island

Temptation Island VIPS

Alle koppels die gevraagd worden voor Temptation Island VIPS krijgen een startbedrag van €5.000 aangeboden, maar dit vond Pommeline écht te weinig. “Zo’n VIP-editie is natuurlijk wel goed betaald”, onthult de blondine. “Wie meedeed kreeg sowieso 5.000 euro, maar dat vonden we zelf wat te weinig”, gaat ze verder. Na een aantal onderhandelingen verder, komen de programmamakers en het koppel tot een besluit. “Ze hebben het startbedrag maal vier gedaan.” Say whaaat?!

De makers van Temptation VIPS wilde het stelletje er dus maar al te graag bij hebben en legde dus €20.000 neer voor Pommeline en Fabrizio. Ondanks de relatie uiteindelijk gestrand is, hebben ze er wel een lekker zakcentje aan overgehouden! Ka-ching!

Beeld: instagram @pommelinetilliere

Must reads 👀