Beauty

Wil je weten! Dit zijn de 4 grootste beautytrends van 2023

grootste-beautytrends-2023

Het nieuwe jaar is inmiddels goed en wel begonnen en we hebben al met een aantal hele leuke trends kennis mogen maken. En de beautytrends mogen natuurlijk niet aan dit lijstje ontbreken. Daarom hebben we de 4 grootste beautytrends van 2023 voor je op een rijtje gezet. 

1. Simplistische make-up

De natuurlijke ‘I woke up like this‘-look is al een tijdje weer helemaal terug. Een glanzende huid, lichte make-up en nonchalant haar. En we hebben goed nieuws, want ook in 2023 zal dit een van de grootste beautytrends zijn. En wij zijn obsessed!

2. Warme haarkleuren

Hoeveel we ook erg van platinablond houden, zullen we dit jaar vooral veel warme haarkleuren terug zien komen. Of je nou voor honingblond of chocoladebruin gaat, het is helemaal hot and happening. En wij vinden deze trend maar al te leuk!

3. Graphic liner

Nog een trend die we al een tijdje zien, maar waar we geen genoeg van kunnen krijgen is de graphic liner. En dit jaar blijft deze look ook nog steeds heel populair as always! En daar hebben wij geen enkel probleem mee. Dit is dé trend waar je mega creatief mee kan zijn en je lekker kan experimenteren!

Lees ook
Trend-alert! Dít zijn de meest populaire food-trends voor 2023

4. Nette, simpele nagels

Hoe gek we ook zijn op alle creatieve, lange nagels, dit jaar maken we plaats voor wat simpelere looks. Een natuurlijke lichtroze lak op een almond shaped nagel; we zien het overal dit jaar. Misschien een klein detail erop, maar niks heftigs. Makkelijk te combineren en heel verzorgd – oftewel, de perfecte combinatie!

Beeld: pinterest

Must reads 👀