News

Eerste beelden van B&B Vol Liefde reünie zijn al gelekt

b&b vol liefde

Het einde van het derde seizoen van B&B Vol Liefde nadert helaas alweer. Maar gelukkig hebben we nog een speciale reünie-aflevering van ons favoriete programma tegoed. De opnames zijn daarvoor al in volle gang en het was juice queen Yvonne Coldeweijer die de eerste beelden op haar Instagram Stories heeft gelekt. En daar valt al heel wat over te zeggen.

B&B Vol Liefde

Er bloeien inmiddels langzaam wat liefdes op hier en daar in het derde seizoen van B&B Vol Liefde, maar gelukkig hebben we nog even te gaan. En we zijn natuurlijk ook heel erg nieuwsgierig of de B&B-eigenaren daadwerkelijk de liefde hebben gevonden. En daar zullen we achter komen tijdens de speciale reünie-aflevering van B&B Vol Liefde waar de eigenaren voor naar Nederland zijn gekomen. En de eerste beelden hiervan zijn dus nu al gelekt.

Yvonne Coldeweijer, die velen ook wel kennen als Life of Yvonne, heeft in haar Instagram Stories twee foto’s gedeeld van de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde. Op deze foto’s zien we B&B-eigenaren Bram, Marian, Walter en Martijn. “Het ziet ernaar uit dat er vandaag opnames zijn in Amersfoort voor de reünie van B&B Vol Liefde! Met wie staat Martijn (in het geel) daar zo innig te knuffelen?”, vraagt de roddelkoningin zich af in de Instagram Stories.

Lees ook:
Dit programma wil je ook zien als je fan bent van B&B Vol Liefde

Reünie-aflevering

Het is op de foto niet goed te zien wie Martijn aan het knuffelen is. Is dit een andere deelnemer van het programma? Of heeft Martijn in Hua Hin toch de liefde van zijn leven gevonden? We zullen nog even moeten speculeren, want de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde zal op zondag 27 augustus worden uitgezonden bij RTL4. En deze duurt maar liefst 1,5 uur. Wij kunnen niet wachten!

Beeld: b&b vol liefde