News

B&B Vol Liefde kijkers zijn Engelse termen helemaal zat

b&b vol liefde

Het huidige seizoen van B&B Vol Liefde wordt veel bekeken door de kijkers thuis en we hebben het dan ook nergens anders meer over. Maar het blijkt nu wel dat de kijkers zich ergeren aan het feit dat de kandidaten veel Engelse termen gebruiken. We get it!

B&B Vol Liefde

Tot nu toe zijn er nog geen liefdes opgebloeid in het huidige seizoen van B&B Vol Liefde. Het zijn vooral opvallende types die dit seizoen meedoen en die gebruiken bijzonder veel Engelse termen. En dat begon allemaal bij Mount Joy. Op X (voorheen Twitter) lieten veel kijkers namelijk weten dat ze het vervelend vonden dat Joy zoveel Engelse woorden gebruikt als hij praat. “Hebben ze bij Joy allemaal een Engels woordenboek ingeslikt”, vragen kijkers zich op X dan ook af.

View post on Twitter

View post on Twitter

Engelse termen

En B&B-eigenaar Joy is niet de enige die veel gebruikt maakt van Engelse termen. Ook de 21-jarige Suus die langskomt op de Zweedse boerderij van Bram heeft er een handje van. Ze was namelijk gelijk ‘stoked’ om Bram te ontmoeten. En voor degene die niet weten wat dit betekent: ze was erg enthousiast.

En niet veel later was alles ‘nice’, ‘chill’ en ‘cute’. En ook daar zijn de kijkers van het programma snel klaar mee. Maar het lijkt erop dat Suus en Bram wel een leuke klik hebben met elkaar, dus de kijkers zullen het er helaas nog even mee moeten doen. Maar gelukkig houden we er wel hele leuke tweets aan over. We hebben de leukste voor je op een rijtje gezet:

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: b&b vol liefde