News

Deze 8 singles gaan op zoek naar de liefde in B&B Vol Liefde 2023

B&B-vol-liefde

Het is bijna weer zover! Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde komt eraan. We zullen weer acht B&B-eigenaren volgen in hun zoektocht naar ware liefde. En RTL Boulevard heeft nu alvast bekendgemaakt welke B&B-eigenaren meedoen. Wij stellen ze graag aan je voor!

Debbie (62), Spanje

In 2005 gooide Debbie haar leven compleet om. Ze verhuisde met haar gezin naar Catalonië, Spanje. Ze kocht daar in Sant Andreu del Terri met haar toenmalige man en twee kinderen een oude boerderij uit 1600. Verder is Debbie een bezige bij, want naar heet runnen van een B&B organiseert ze ook nog yoga retraites en evenementen. Deze flamboyante dame is in B&B Vol Liefde op zoek naar een stoere ‘vrolijkerd’ die optimistisch is en van gezelligheid houdt.

Joy (25), Spanje

De 25-jarige Joy heeft zijn jeugd vooral doorgebracht op Bali en vertrok op zijn twintigste in zijn eentje naar Spanje. Hij ging daar het vervallen en verlaten vakantiehuis van zijn vader opknappen. Naast het runnen van deze B&B bouwt en verkoopt hij ook nog campers. Alleen een leuke meid mist dus nog in zijn leven. Joy is op zoek naar een liefdevolle vrouw die zorgzaam is en graag het avontuur met hem wil aangaan.

Bram (30), Zweden

Bram vertrok in 2021 naar Zweden om zijn jeugddroom waar te maken. Hij wilde leven op een zelfvoorzienende boerderij, waar hij ook gasten kan ontvangen. Bram is graag in de natuur te vinden en heeft zelfs een eigen moestuin. Hij zou alleen graag zijn passie willen delen met de liefde van zijn leven. Bram is op zoek naar een vrouw die geïnteresseerd is in een zelfvoorzienend bestaan en permacultuur.

Marian (68), Portugal

Marian woont in het zonnige Portugal. Ze woont al 35 jaar in de Algarve, zette een succesvol makelaarsbedrijf op en heeft zo veel mensen geholpen aan een huis in Portugal. Ze is een actieve vrouw die houdt van golven en een lekker wijntje. Verder vindt ze dieren erg belangrijk. Haar chihuahua Amy neemt ze overal mee naartoe. Ze is op zoek naar een man die nog vol in het leven staat en net zoals zij lekker actief is.

Leendert (68), België

Leendert is verliefd geworden op een oude watermolen in de Belgische Ardennen. Zijn droomplek aan het water omringd door de natuur. Het was al een B&B voordat Leendert dit overnam en heeft besloten om dit zelf ook voort te zetten. Hij vindt het erg fijn om te zorgen voor zijn gasten. Leendert is ook erg actief. Een wandeling met de hond of even een balletje slaan op de tennisbaan. Hij is op zoek naar een positieve, sportieve dame die samen met hem zijn B&B wil runnen.

Martijn (47), Thailand

Martijn kreeg vier jaar geleden de kans om een guesthouse met restaurant over te nemen in Thailand. Hij heeft er een Nederlands tintje aan weten te geven. Er staan kroketten en frikandellen op het menu en natuurlijk kunnen de nummers van Hazes niet ontbreken. Doordat Martijn het zo druk heeft met zijn bedrijf, was er weinig tijd over voor de liefde. Toch zou hij zijn bedrijf graag samen willen runnen met een gezellige vrouw aan zijn zijde.

Walter (54), Frankrijk

In de Correze in Frankrijk kocht Walter afgelopen jaar een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en tot zichzelf kunnen komen. Hij is geïnteresseerd in tantra, familieopstellingen en andere energieën. Hierdoor is hij ook anders naar het leven gaan kijken. Hij biedt dan ook verschillende workshops, massages en creatieve cursussen aan. In de zoektocht naar de liefde hoopt hij een vrouw te vinden die net als hij geïnteresseerd is in spiritualiteit.

Lees ook:
Fans opgelet: er komt een reünie-aflevering van B&B Vol Liefde

Petri (59), Frankrijk

Petri vertrok naar Frankrijk om daar een B&B te beginnen. Deze moeder van twee dochters is een zorgzame vrouw die haar gasten graag verwent. Ze is lid van een boekenclub, daarom zijn alle kamers van haar B&B vernoemd naar Franse schrijfsters. Ze is helemaal gelukkig in Frankrijk er ontbreekt alleen nog een leuke man met een vlotte babbel aan haar zijde. Zal ze deze vinden in B&B Vol Liefde?

B&B Vol Liefde is vanaf 10 juli zeven weken lang elke maandag tot en met vrijdag te volgen om 20.30 uur bij RTL 4. De laatste aflevering is op 25 augustus.