News

Op déze datum is het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde te zien

B&B Vol Liefde

Fans opgelet! Binnenkort is er weer een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde te zien. In dit programma gaan acht bed and breakfast-eigenaren op zoek naar de liefde. Wij vertellen je de startdatum van het derde seizoen.

B&B Vol Liefde

Er komt weer een gloednieuw seizoen aan van B&B Vol Liefde, waarin Nederlandse single bed and breakfast-eigenaren beginnen aan het liefdesavontuur van hun leven! Acht B&B-eigenaren stellen hun harten open en gaan op zoek naar de ware liefde. Zij zijn op zoek naar een leuke partner uit Nederland met wie zij hun leven verder willen delen. Er worden oproepen gedaan waarop mensen zich kunnen opgeven die worden uitgekozen door de B&B-eigenaren zelf. Het eerste seizoen werd gepresenteerd door Art Rooijakers en in het tweede seizoen zagen we Jeroen Kijk in de Vegte in deze rol stappen. 

Derde seizoen

De startdatum van het derde seizoen van B&B Vol Liefde is bekend en wij zijn mega excited. De zoektocht voor acht B&B-eigenaren start maandag 10 juli. De laatste aflevering zal 25 augustus te zien zijn. Dan weten we ook gelijk welke B&B-eigenaren hun ware liefde hebben gevonden. In het tweede seizoen waren er maar liefst vier afleveringen per week, maar door het enorme succes is daar een aflevering bijgekomen. De datingshow is van maandag tot vrijdag te zien op RTL4 om 20:30 uur. Wij kunnen ieder geval niet meer wachten en gaan zeker kijken.

View post on Instagram