Lifestyle

Geloof je niet! Dit bijzondere Barbie huis is nu te koop op Funda

barbie-huis-funda

We komen vaak opvallende woningen tegen op Funda, maar dit huis is wel héél speciaal. Dit is het Barbie huis staat nu te koop op Funda.

Bijzondere woning

We hebben het hier niet zomaar over een huis. Dit huis bevat namelijk een zwembad met glijbaan, een royale achtertuin, een 380 graden dakterras én een feestruimte! Met wel drie verdiepingen is er genoeg plek voor al jouw vrienden en vriendinnen om langs te komen. Deze enorme villa is alleen niet geschikt voor iedereen, want waarschijnlijk pas je er niet eens in. Huh?!

Barbie Droomhuis

Vandaag is dit Barbie-huis op de markt gekomen! Bol.com is weer uitstekend bezig geweest met de marketing en hebben deze keer wel iets héél origineels bedacht. Ze hebben op Funda een advertentie gezet voor een 3,81 m2 roze Barbie Droomhuis. Ze hebben het heel serieus aangepakt en alle voorzieningen zijn omschreven. De droomvilla staat te koop voor €219 euro. Een koopje, dus!

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook:
Wil je hebben! Met déze boyfriend pillow slaap je nooit meer alleen

Grappige marketing

Als je het Instagram-account van Bol.com volgt, is het je waarschijnlijk al eens opgevallen dat ze een hilarische manier van adverteren hebben. Voor elk product hebben ze wel een grappige post bedacht. En dat niet alleen, want ze reageren ook altijd met veel sarcasme op hun volgers in de comments. Hilarisch!

Bol.com is een enorm goed voorbeeld van een goed marketingteam. Degene met een oplettend oog heeft gezien dat dit Barbie Droomhuis al eerder langs is gekomen op de socials. Ze plaatsten pas geleden een video over het speelgoedhuis waarbij je niet anders kan dan hardop schaterlachen! Ze maakten een parodie op het wereldberoemde programma MTV Cribs.

View post on Instagram
 

 

Beeld: bol.com

Must reads 👀