Films & Series

De trailer van de nieuwste Barbie-film is nu te zien

barbie-film-trailer

Het is al een tijdje bekend dat er een nieuwe Barbie-film uitkomt en we zijn mega excited. Warner Bros heeft al een aantal teasers gedeeld van de film, maar gisteren deelden zij de officiële trailer. We zien de prachtige Margot Robbie en Ryan Gosling, schitteren als Barbie en Ken. We can't wait!

Barbie-film

Barbie de film gaat uiteraard over de wereld van Barbie. Het leven van de blondine ziet er rooskleurig en perfect uit. Haar wereldje is gevuld met felle kleuren en heel veel roze. Zodra je de film ziet weet je al direct waar het over gaat. Als je in Barbie Land woont, dan ben je een perfect wezen op een perfecte plek, tenzij je een volledige crisis hebt of je heet Ken. Eerder deelde Warner Bros en Barbie al een teaser van de film, maar hier werd nog weinig in weggeven. Maar nu kunnen we eindelijk de trailer zien van de nieuwe Barbie-film.

Officiële trailer

In de trailer zien we Margot Robbie in de rol van Barbie en Ryan Gosling kruipt in de huid van haar lover Ken. De rollen zijn echt op hun lijf geschreven en we kunnen niet wachten om ze te zien schitteren op het grote scherm. In de Barbie-film trailer zien we dat Barbie het perfecte leventje lijdt, maar dat zij voor een moeilijke keuze komt te staan zodra ze terecht komt in een crisis. Zij besluit de échte wereld te gaan ontdekken, maar Ken laat de blondine niet alleen gaan en besluit mee op reis te gaan. In de trailer zien we veel drama, humor en heel veel roze.

Watch on YouTube

Lees ook: 
Trend-alert! Barbie nails gaan we overal zien deze zomer

De film is geregisseerd door Greta Gerwig en mede geschreven door Greta en Noah Baumbach, en moet een weerspiegeling zijn van het leven op de meest perfecte plek in de wereld. Je kunt de Barbie-film vanaf 19 juli in de bioscopen bekijken. We moeten dus nog even geduld hebben, maar wij kunnen ieder geval niet wachten.

Beeld: warner bros