Lifestyle

Met deze banen krijg je sneller een match op Tinder

banen-sneller-match-tinder

Je zou denken dat het zoeken van de juiste partner alleen met iemands innerlijk en uiterlijk te maken heeft, maar er is nog een onderdeel dat een grote rol speelt. Het werk dat jij doet kan een grote invloed hebben op het aantal Tinder-matches dat je krijgt op de datingapp. Wordt het tijd voor een carrièreswitch of valt jouw baantje goed in de smaak bij de singles?

Time for Tinder

De datingscène is enorm aan het veranderen. Waar je vroeger de ware tegenkwam tussen de appels en bananen of in de lokale kroeg, gaan alle romances nu via de digitale wereld. Tinder wordt met de dag populairder en geschat zijn er inmiddels 2 miljoen Nederlands die een account hebben op de app. Genoeg vissen in de zee! Zou je denken… Voor degene die al een tijd single zijn en het maar niet lukt om een match krijgen. Geen zorgen, we helpen je een handje op weg. Uit onderzoek is gebleken dat bepaalde banen ervoor zorgen dat je sneller een match krijgt op Tinder. Zit jouw beroep ertussen of is het tijd om je cv up te daten?

Sneller een match met deze banen

Wat iemand voor zijn geld doet, zou eigenlijk niet belangrijk hoeven zijn voor een romantische relatie. Toch zijn er veel mensen die een voorkeur hebben en dat blijkt uit de resultaten. Uit dit onderzoek zijn er vier banen uitgerold, waarmee je dus sneller een Tinder match zou krijgen.

1. Leraar of lerares

Op de Girlscene redactie waren we verbaasd dat deze er tussen stond. Het is een redelijk doorsnee beroep en tegenwoordig zijn veel leraren en leraressen niet tevreden over hun salarissen. Toch is het niet zo gek dat dit beroep in het rijtje staat. Mensen die voor de klas staan, zijn over het algemeen geduldig, zorgzaam en goed in communiceren. Allemaal handige skills om te hebben wanneer je in een relatie zit.

2. Verpleegkundigen

Om nog even door te pakken op de eigenschap; zorgzaam. Hoewel alle beroepen in de zorg goed scoren op de datingapp, is er eentje die er ver boven uit steekt. Dit zijn de verpleegkundigen. Zij worden vaak gezien als lief, betrouwbaar en spraakzaam. Sounds good! Om sneller een match te krijgen op Tinder, is dit dus zeker een van de banen om te overwegen. Niet alleen je datingleven krijgt er een boost van, maar ook de zorg is druk op zoek naar meer medewerkers. 😉 Win-win!

3. Ingenieurs en IT’ers

Ingenieurs, IT’ers en andere technici maken een grote indruk op de swipers. Het is een ingewikkeld beroep en veel mensen kijken daar met grote bewondering naar. Het is natuurlijk enorm handig om zo’n slim iemand in je omgeving te hebben, maar technici hebben ook goede relationele kwaliteiten. Door hun oplossingsgerichtheid, zullen de ruzies nooit heel lang duren als jouw lover een ingenieur is.

4. Financiën

Werken in financiën is allesbehalve een spannend beroep, maar toch is het een van de banen waarmee je sneller een match krijgt op Tinder. We associëren dit werkveld met geld. Ondanks dat het niet direct betekent dat iemand met dit beroep veel geld verdient, is het wel iets dat mensen aantrekt. Ze zijn goed met cijfers, weten hoe ze met hun spaarcentjes om moeten gaan en daardoor trekken zij toch de aandacht op de datingapp.