Celebs

Déze Bachelorette-deelnemer lijkt sprekend op de broer van Monica Geuze

bachelorette-monica-geuze-broer

Sylvia Geersen stuurt de mannen één voor één naar huis, maar deze single mocht nog wel even blijven. Déze good looking Bachelorette-deelnemer is een bizarre lookalike van de broer van Monice Geuze!

De Bachelorette

Sylvia Geersen zit midden in haar zoektocht naar de liefde en ze is al aardig op weg. Inmiddels heeft ze al bijna de helft van alle single mannen naar huis gestuurd en leert ze de overgebleven kandidaten steeds beter kennen. Van groepsdates en gezellige cocktailparty’s tot aan emotionele, diepgaande gesprekken. Het programma is een veel besproken onderwerp, maar niet alleen door de grappige of bijzondere momenten in de afleveringen. Nu gaat het over een opvallende ontdekking van een kijker. Déze handsome Bachelorette-deelnemer lijkt namelijk sprekend op de broer van presentatrice Monica Geuze!

Lees ook:
Zien! Dit is de knappe broer van influencer Monica Geuze

Lookalike broer Monica Geuze

Monica Geuze, die het seizoen van De Bachelorette presenteert, heeft een hartstikke knappe broer, genaamd Matthijs. Hij is werkzaam als model en heeft een grote following op Instagram. Uhm, dit klinkt wel héél erg bekend in de oren. In dit seizoen van De Bachelorette, is er namelijk óók een knap model genaamd Matthijs die mee doet om het hart te veroveren van Sylvia. Beide Matthijsjes zijn niet alleen heel erg good looking, maar ze lijken als twee druppels water op elkaar! Crazy, right?! 

Het was TikTokker Eline Visser die deze ontdekking deelde. “Je gaat me toch niet vertellen dat ik de enige ben die dit ziet?”, zegt ze in haar video. Terwijl ze een foto van Matthijs, uit De Bachelorette, laat zien zegt ze: “Onthoud even zijn hoofd, zijn naam en zijn beroep.” Waarna ze de broer van Monica Geuze met deze Bachelorette-deelnemer vergelijkt! Naast dat het al opvallend genoeg is dat zij hetzelfde beroep en dezelfde naam hebben, hebben ze ook nog eens bijna hetzelfde gezicht! Was jou het al opgevallen?

View post on TikTok

Beeld: videoland

Must reads 👀