News

Zien: Oriana van De Bachelor is weer gelukkig in de liefde

bachelor-oriana-werff

We kennen Oriana natuurlijk allemaal van haar deelname aan De Bachelor. Ze probeerde het hart te veroveren van dj Tony Junior, maar helaas zonder succes. Toch lijkt het erop dat Oriana nu weer gelukkig is in de liefde. Ze is namelijk zoenend gespot met haar nieuwe lover.

Oriana weer gelukkig in de liefde

We snappen dat het een tijdje geleden is, dus zullen je even een korte samenvatting geven. Oriana heeft meegedaan aan het seizoen van De Bachelor met Tony Junior. Ze bleef samen met Julia over en mocht met de dj om 24-uurs date. Maar helaas voor Oriana koos Tony toch voor Julia. En dat kwam voor Oriana als een grote klap, aangezien Tony haar behandelde alsof zij de winnares zou worden van het programma.

Na de opnames van het programma heeft het een tijdje geduurd voordat Oriana dit liefdesverdriet weer heeft verwerkt. “Ik realiseerde me dat als Tony nu ook niet voor mij koos, hij nooit voor mij zou zijn gegaan”, liet ze destijds weten in een interview met Grazia.

Nieuwe lover

Maar gelukkig heeft Oriana dit liefdesverdriet achter zich kunnen laten en lijkt het er nu op dat ze weer gelukkig is in de liefde. Ze was namelijk gespot op het Amsterdamse Terrassen Festival afgelopen weekend en daar viel het een aantal oplettende volgers op dat ze het wel heel gezellig had met een mogelijk nieuwe lover.

En niet lang daarna deelt Oriana zelf ook in haar Stories dat het officieel is. Op de foto zien we dat ze de jongen een kus geeft, maar zijn gezicht bedekt heeft met een smiley. Om welke mysterieuze man gaat dit? Daar kwam juicekanaal @Reality_FBI al snel achter.

Lees ook:
Zien: Rick van Ex on the Beach heeft een nieuwe lover

In hun Instagram Stories delen ze wie de mysterieuze lover van Oriana is. “Oriana lijkt het gezellig te hebben met Damey”, schrijft het juicekanaal in hun Stories. En dat was niet zo moeilijk te achterhalen, aangezien de nieuwe lover van Oriana de foto zelf ook op Instagram heeft gedeeld.

Verder is er niet heel veel bekend over deze mysterieuze man, behalve dat hij tourmanager is van Kelsey Verbrugge. De twee lijken het heel gezellig te hebben samen. Wij wensen ze veel geluk toe in de liefde.

Beeld: instagram: @xoriana