Celebs

De Bachelor’s Merel haalt opnieuw uit naar ex Thomas van der Vlught

bachelor-merel-thomas

We kennen Merel Beks van De Bachelor, hier veroverde zij het hart van Thomas van der Vlugt. Intussen is er al heel wat gebeurt tussen de twee en is het stel niet meer samen. Merel haalt nu nóg eens uit naar haar ex.

De Bachelor

In het vorige seizoen van De Bachelor zagen we hoe Merel Beks en televisiepresentator Thomas van der Vlugt voor elkaar vielen en tot over hun oren verliefd werden op elkaar. Het was geen liefde op het eerste gezicht en het heeft even mogen duren totdat de vonk oversloeg. Maar vanaf het moment dat deze sparkle er was, spatte de liefde er vanaf. Toch hebben de love birds het niet al te lang vol gehouden samen. Thomas had namelijk wel héél andere interesses.

‘Ik voel me verraden’

Afgelopen zomer hebben we allemaal kunnen zien hoe de presentator vreemdging met een andere vrouw. Yvonne Coldeweijer van ‘LifeofYvonne’ plaatste op haar Instagram een video waarop je Thomas zag zoenen met iemand anders dan Merel Beks. “Ik weet niet zo goed wat ik allemaal moet zeggen, want eerlijk gezegd weet ik het ook niet zo goed”, liet Merel weten op haar eigen Instagram. “Ik voel me voor schut gezet met alle informatie die ik heb gekregen. Ik voel pijn die ik nooit had willen voelen.”

Ook schreef ze dat ze zich schaamde, omdat ze haar liefje Thomas “keer op keer” op zijn woord vertrouwde. “Ik voel me verraden. Mijn hart is gebroken. Ik ben echt gek op hem maar dit had ik nooit verwacht,” aldus de brunette.

Dat Thomas vreemdging was niet het enige wat voor Merel een klap in haar gezicht was. De break-up tussen de twee zag ze ook niet aankomen. “Twee weken geleden zei Thomas dat hij niet meer kon en dat alles teveel was. En dat kwam voor mij behoorlijk uit het niets.”

Lees ook:
Merel Beks deelt verdrietig nieuws op Instagram: ‘Ik voel me voor schut gezet’

Sneer naar Thomas

Merel heeft zich al een tijdje niet meer uitgesproken over de break-up, tot vandaag! Ze plaatst in haar Instagram Stories een foto met een stuk tekst erbij. “Als mensen je niet goed behandelen, vertrouw het dan niet wanneer ze terug komen met grote woorden, want de kans is groot dat ze precies hetzelfde doen. En je hoofd staat weer op z’n kop. Ik heb m’n lesje geleerd.” Is dit een sneer naar Thomas?

Dat is niet het enige wat de beauty met ons deelt. Het is namelijk een voorproefje van de nieuwe aflevering van de YouTube-serie ‘En dan?’, die gepresenteerd wordt door Daelorian. Merel is hier morgen te gast en ze zal het ongetwijfeld uitgebreid over de break-up hebben in de aflevering. Wij zijn benieuwd!

Beeld: instagram @merelbeks

Must reads 👀