Celebs

Onherkenbaar! Zo zag Ayleen van Ex On The Beach er vroeger uit

Redactie
ayleen-vroeger

Ayleen kwam in het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch als de ex van Luca en Joao het strand op gelopen. En meteen had ze al een oogje op Joao. Iedereen ziet de knappe Ayleen wel zitten, maar wij zijn vooral benieuwd hoe ze er vroeger uit zag. 

Ex on the Beach: Double Dutch

Let op! Dit artikel bevat spoilers

Het lijkt het erop alsof Ayleen nog niet helemaal klaar is met Joao, en andersom trouwens ook niet! De twee hebben het erg gezellig met elkaar en hebben ook al meerdere keren gezoend. Ook heeft ze hem een lapdance gegeven en zijn ze vervolgens samen het bed in gedoken. Mocht je je afvragen of Luca niet jaloers was, allesbehalve! Hij had zijn zinnen gezet op de knappe Romée. Helaas moest Luca afgelopen week de villa verlaten.

Kwam Ayleen jou ook al zo bekend voor? Dat kan kloppen! In 2019 deed deze knappe dame namelijk al mee als verleidster in Temptation Island. Daar probeerde ze er alles aan te doen om Heikki voor zich te winnen. Helaas voor Ayleen keerde Heikki uiteindelijk met zijn vriendin Milou weer terug naar Nederland.

Lees ook:
WOW! Dit is waar we Ayleen van Ex On The Beach al van kunnen kennen

Foto uit de oude doos

We weten inmiddels allemaal wel dat de deelnemers van programma’s als Temptation Island en Ex On The Beach niet vies zijn van wat filters. Daarom zijn wij altijd benieuwd hoe ze eruit zien zonder. Gelukkig heeft Love Reality weer een fotootje voor ons gevonden van de jonge Ayleen. Herken jij haar nog?

Tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 
Bron: GraziaBeeld: Ex On The Beach

Must reads 👀