Horoscoop

Dit zijn de drie meest avontuurlijke sterrenbeelden

Het is prachtig weer buiten. De zon staat hoog aan de lucht en iedereen loopt in korte broek. Het is zomer! Wat voor type ben jij? Probeer je de dag door te komen door de warmte een beetje weg te puffen of ga jij er helemaal voor en doe je niets liever dan buiten zijn? Als jij in de laatste categorie valt is de kans groot dat je heel avontuurlijk bent. Dit zijn de meest avontuurlijke sterrenbeelden.

Dit zijn de drie meest avontuurlijke sterrenbeelden

Deze drie sterrenbeelden maken altijd de meest gekke dingen mee. Een ding is in ieder geval zeker: het is in ieder geval nooit saai met jou!

Ram (21 maart – 19 april)

Nog voordat de zomer begint, krijg jij al zomerkriebels. Je kan dan ook niet wachten om samen met je beste vrienden de leukste avonturen te beleven. Als je op vakantie gaat lig jij niet graag bij het zwembad. Jij gaat veel liever raften of bergen beklimmen. En wat je doet als je ‘s avonds terugkomt bij je verblijf? Wat dacht je van een spannende avondwandeling of verstoppertje in het bos?

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn dol op avontuur. Maar je moet wel uitkijken dat je je niet in gevaarlijke situaties bevindt, want dat wil je juist ontwijken. Soms zijn je vrienden een beetje jaloers op je, waren zij maar net zo avontuurlijk als jij. Hebben zij even mazzel dat jij je vrienden overal bij betrekt. Want in je eentje op avontuur gaan is ook maar saai…

Lees ook
Oei! Déze sterrenbeelden hebben een heftige shopverslaving

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Al vanaf kinds af aan ben jij altijd buiten te vinden. Op avontuur in de natuur tussen de bloemetjes en de bijtjes. Ook is jouw bucketlist kilometers lang. Je wil nog een keer bungeejumpen, maar uit een vliegtuig springen lijkt jou ook wel heel vet. Jij kent geen angsten en gaat overal voor de volle honderd procent voor.

Beeld: pinterest