Beauty

Audrey Hepburn-bangs: de nieuwe haartrend van deze herfst

Danique
audrey-hepburn-bangs

Actrice Audrey Hepburn is na haar overlijden nog steeds één van de grootste stijliconen. Haar beroemde bangs zijn dé nieuwe haartrend van deze herfst!

Actrice en stijlicoon Audrey Hepburn

Actrice Audrey Hepburn heeft in haar actieve jaren een grote indruk gemaakt op de filmindustrie. Ze werd dé ster van Hollywood nadat ze heeft geschitterd in de klassieker Breakfast at Tiffany’s. Ondanks dat ze beroemd werd als actrice, wist Audrey ook heel goed om te gaan met beauty en fashion. Denk aan haar iconic eyeliner en welbekende pony.

Nu 30 jaar na haar overlijden heeft zij nog steeds een enorme invloed op de mode- en beautywereld. Deze herfst laten we ons inspireren door haar bangs!

Audrey Hepburn-Bangs

De Hepburn-Bangs is dé nieuwste haartrend voor de herfst van 2022. Het is een klassieke, tijdloze en vrouwelijke look die bijna wel iedereen staat! In de jaren ’90 werd de kort geknipte pony al gerockt door supermodellen Claudia Schiffer en Naomi Campbell. Nu wagen de jonge sterren zich er ook aan, Emma Watson, Lily Collins, en Zoe Kravitz stralen in deze look!

Lees ook:
Déze haartrends gaan we overal tegenkomen in de herfst van 2022

Dit is hoe jij ‘m styled

Dat meiden hun haren steeds korter knippen is sinds dit jaar helemaal in, zo ook bij deze korte pony! De Audrey Hepburn-bangs is kort, pittig en naar één kant gestyled. De pony hoeft niet super glad gestyled te zijn, hij mag best wel wat warriger zitten voor een nonchalante uitstraling. Voordat je met dit artikel naar de kapper toe rent, onthoudt wel dat dit kapsel veel onderhoud nodig heeft. Eens in de paar weken moet de pony wel even bijgeknipt worden om de Audrey style te behouden. Hieronder zie je hoe de sterren hun inner Audrey Hepburn channelen!

Beeld: Pinterest