Lifestyle

Hema lente-zomercollectie

Afgelopen week was Danique bij de Hema persdag aanwezig. De nieuwe lente-zomercollectie werd getoond! De nieuwe collectie bevat leuke, nieuwe spullen met veel kleur. Om helemaal vrolijk van te worden! Girlscene.nl heeft voor jou de leukste items uit de nieuwe collectie op een rijtje gezet.

HEMA komt speciaal voor Valentijnsdag met lieve cadeauversieringen voor het cadeau van jouw Valentijn. Zo kun je de boel lekker versieren!

Valentijn Hema

Er zijn nog veel meer leuke inpakspullen van de HEMA! Het is altijd leuk om iemand te verrassen met een cadeau en deze spulletjes maken het geschenk wat specialer. Lintjes, frutsels, labels en nog veel meer!

Inpakspullen Hema

HEMA verkoopt leuke agenda's dit jaar! Ze zien er schattig uit en komen in allerlei kleuren! Ook de adresboekjes zien er schattig uit! Ik – Petra – ga zo snel mogelijk een leuke agenda scoren 😉

Hema agenda's

Agenda Hema

Hema spulletjes

HEMA komt dit seizoen weer met veel kleurtjes nagellak. Op zoek naar een nagellak? Er is genoeg keus! Behalve alle vrolijke kleurtjes, heeft Hema ook nieuwe topcoats in de nagellakcollectie. Deze topcoats creëren verschillende effecten aan de reeds opgebrachte nagellak. Zo kun je nagels matteren of juist een gellook geven (bijna hetzelfde effect als gelnagels). En als kers op de taart heeft HEMA ook een blacklight nagellak en een speciale topcoat: Quick Dry. Deze zorgt ervoor dat de net opgebrachte nagellak sneller droogt.

Nagellak Hema

HEMA heeft ook leuke nieuwe spulletjes om de (huis)kamer mee in te richten. Denk aan vrolijke kussentjes met mooie prints en uni gekleurde linnen kussenhoezen. Maar ook kleurrijke kaarsen en multifunctionele kaarsenhouders zijn deze zomer een musthave!

De wooncollectie is verkrijgbaar vanaf maandag 18 februari in vrijwel alle Hema filialen in Nederland en België.

kussens Hema

Hema kaarsen

Hema kaarsen

Hema potten

Bij de HEMA kun je ook terecht voor leuke basic kleding, zoals deze leuke oversized truien. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Hema kleding

Voor lingerie en bikini's kun je ook terecht bij HEMA. We zien ook hier weer veel kleur terug. Denk aan blauw, roze, en groen. Niet alleen felle kleurtjes, maar ook zachte pastelkleuren als perzik, mint en lichtblauw.

Lingerie Hema

En wat een leuke kleurrijke sandaaltjes voor de zomer!

Bikini's Hema

Dit luchtbed is gemaakt in de vorm van een tompouce! Hebben, hebben, hebben!

Luchtbed Hema

Veel van bovenstaande producten, zoals de make-up is nu al verkrijgbaar en de rest van de producten komt gedurende het seizoen binnen. 

Wat vind jij van de nieuwe lente-zomercollectie van Hema? En heb jij al iets op je wishlisht gezet?

 

Must reads 👀