Gossip Girl(scene) week 6

News door Redactie

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week! 

justin bieber en selena gomez

Als je eindelijk denkt dat Justin Bieber en Selena Gomez écht uit elkaar zijn, worden ze weer samen gespot. Afgelopen weekend brachten de twee de avond samen door. Vorige week lanceerde Justin zijn nieuwe akoestische album waarop een nummer over de break-up van de twee te horen is, "Nothing Like Us". We hebben zo'n vermoeden dat we volgende week weer berichten dat Selena en Justin weer een grote ruzie hebben.

lady gaga

Lady Gaga is aangeklaagd door haar oud-assistente. Jennifer O'Neill was Gaga's personal assistent tot 2011. Ze claimt niet alleen bij haar baas (Gaga dus) in bed te moeten hebben geslapen (Gaga durft blijkbaar niet alleen te slapen), Jennifer heeft naar eigen zeggen nog recht op 7100 uitbetaalde overuren, wat dus neerkomt op zo'n 300.000 dollar. Raar, raar verhaal... Maar Gaga is natuurlijk ook niet de doorsnee zangeres.

leighton meester

Whoehoe! Als we Us Weekly mogen geloven zijn Adam Brody (Seth Cohen uit The O.C.) en Leighton Meester (Blair Waldorf) aan het daten! Volgens de bron zijn ze al weken stiekem aan het afspreken. Ook al proberen ze niet op te vallen, ze zijn al gespot toen ze samen in Bangkok aan het reizen waren en 1 februari zijn ze in Los Angeles in de County Museum of Art gezien. Oeh lala... XOXO Leighdam

kim kardashian
kim kardashian

En iets opmerkelijks deze week: Kim Kardashian heeft een persfoto van zichzelf gevonden waar ze heel erg trots op was. Kim zou Kim niet zijn als ze  graag de aandacht op zichzelf vestigt. Ze postte deze foto op haar Instagram onder het mom van 'My little Mason!'. Wij hadden natuurlijk meteen door dat ze vooral met haar lichaam wilde pronken. De reacties onder de reacties waren ook niet erg positief... Een greep uit de reacties:
'I really used to be a fan but she became so self obsessed and showy I can't even deal anymore. Liked you better before u were super famous. Some ppl just don't stay grouned its sad.'
'I can't see how little mason is only how fat that ass is.'
'THIS PICTURE HAS NOTHING TO DO WITH MASON!!!'
'Any excuse to show a picture of you half naked.'

Wat vind jij er van?

lily allen

Zangeres Lily Allen werd begin dit jaar voor de tweede keer moeder, maar dat betekent niet dat ze zich nu volledig op het moederschap gaat storten. Lily brengt later dit jaar haar derde studio album uit. Zonder zorgen zit Lily echter niet, ze verkeert momenteel in een identiteitscrisis. Voorheen had ze een "fuck you" houding, maar nu ze moeder is past dat niet meer bij haar. Daarnaast is ze heel erg bang voor de reactie van mensen op haar nieuwe album, ze denkt dat het misschien niet bij mensen in de smaak zal vallen.. Wij denken alleen maar "Kom op Lily, geef ons dat nieuwe album NU maar alvast, wij draaien het vast weer grijs!"

rihanna

Note the date! 10 februari is het weer zover: de Grammy Awards. Maar voordat we weer kunnen genieten van geslaagde en minder geslaagde creaties die de celebrities dragen, zijn er een aantal regels opgesteld waaraan de kleding moet voldoen. Tenminste, dat vindt CBS. CBS heeft de eer om in Amerika de 55 editie van de Grammy Awards uit te zenden. CBS heeft opgeroepen aan alle genodigden om netjes gekleed te gaan. Het kan namelijk de zender veel geld en adverteerders kosten als er per ongeluk een blote borst op tv verschijnt. Wat vind jij? Is dit overdreven of ben je het er mee eens?

Bron: Ohnotheydidnt/buzzfeed/eonline
Bron beeld: Reporters