Beauty

NIVEA Zijdezachte Bodylijn is vernieuwd!

Om je huid optimaal te verzorgen, is bodylotion of bodycrème een echte must. Bij Girlscene hebben we het geluk dat we de vernieuwde Zijdezacht Bodylijn van NIVEA mogen testen! NIVEA komt namelijk met een bodycrème en bodylotions in een nieuwe verpakking. Een zijdezachte huid, wie wil dat nou niet?

Wat mij, Petra, als eerste opvalt is de nieuwe verpakking van de flacons. De flacons hebben een ronde blauwe dop die je meteen doen denken aan het bekende blauwe NIVEA blik. De bodylotion en de bodymilks bevatten het Hydra IQ technologie. Deze zorgt dat de huid nóg langer en dieper wordt gehydrateerd.

nivea

Body lotion Express Hydration sea minerals
De bodylotion is voor de normale tot droge huid. Testen maar!

NIVEA

De bodylotion is erg waterig, waardoor hij lekker smeert. Je hoeft niet zo veel te gebruiken. De geur is neutraal, zoals we van NIVEA gewend zijn. Het duurt wel even voordat de lotion volledig is ingetrokken, maar het hydrateert de huid wel goed.

NIVEA bodymilk Smooth Sensation shea buttter
Bodymilk voor de droge huid.

NIVEA

De bodymilk is lekker vettig en zodoende smeert het lekker. Hij trekt redelijk snel in. Sneller dan de bodylotion. Dat vind ik echt een pluspunt! Mijn huid voelt lekker zacht aan op het moment dat de bodymilk is ingetrokken.

NIVEA Nourishing almond oil
Deze bodymilk is voor de droge tot hele droge huid. De bodymilk zou dus perfect moeten zijn voor mij, ik ben benieuwd!

NIVEA

Ook deze bodymilk is lekker vettig. Het smeert lekker, omdat de milk niet heel dik is. DE bodymilk trekt voor mijn gevoel het snelste in, zeker een pluspunt! Ook voelt de huid lekker zacht aan na het opsmeren. De geur verschilt niet veel van de vorige bodymilk en bodylotion. Het is dezelfde vertouwde geur die wij van NIVEA kennen.

NIVEA Zijdezacht Luchtige Bodycrème
NIVEA breidt haar bodylijn uit met een nieuwe bodycrème, speciaal voor de droge huid. De crème bevat een dubbele dosis Shea Boter en ook de Hydra IQ technologie. Het houdt in dat de huid nog dieper en langer wordt gehydrateerd. Dankzij de lipiden (vetten) in de bodyproducten wordt er een beschermend laagje op de huid gevormd. Het zorgt dat het vocht in de huid wordt vastgehouden en het helpt uitdroging te voorkomen. Ik – Petra – heb een droge huid, dus ik ben erg benieuwd wat deze bodycrème voor mijn huid doet!

Helaas zijn wij niet bekend met de prijzen van bovenstaande producten, maar ze zullen niet afwijken van de huidige prijzen.

NIVEA

NIVEA
 

De geur van deze bodycrème is precies zoals we kunnen verwachten van de andere NIVEA crèmes. Wat mij meteen opvalt, als ik de pot open, is dat deze lekker goed gevuld is! De rijke crème voelt vet en waterig aan, het duurt erg lang voordat deze ingetrokken is. Dus meteen na het smeren de kleding aantrekken, is een absolute no go! De créme is inderdaad ideaal voor de droge huid. Mijn huid blijft lang gehydrateerd en voelt lekker zacht aan!

De NIVEA bodycrème is vanaf februari verkrijgbaar bij de lokale drogist en kost €7,19.

Ga jij deze nieuwe bodycrème ook gebruiken?