Beauty

Lipjes getuit met de nieuwe collectie van TEEEZ

Wat is het af en toe toch fijn om een meisje te zijn. Lekker tutten met vriendinnen en uitvinden wat nu het mooiste bij je gezicht en bij de huid past. Ken je het cosmeticamerk TEEEZ al? Zij lieten zich voor de nieuwe collectie inspireren op het verhaal van Eva in het paradijs. Dat zie je terug in de producten, felle intense kleuren met veel pigment en lekker fruitige geurtjes!

Voor de nieuwe producten van TEEEZ trendy cosmetics lieten de makers zich onder andere inspireren door trends op de catwalks van het zonnige Sao Paulo, New York en Milaan. 

Die vrolijke, stijlvolle invloeden herken je in de verpakkingen van de producten. Veel drukke prints, bloemen en vrouwelijke dames met een meisjesachtige look. De kleuren zijn lekker fel en doen je denken aan een warm feest tijdens de meest zwoele dagen in hartje zomer. 

De prijzen zijn ook leuk en niet out of our reach. Zo betaal je voor de Eve's Ready To Wear Lipstick €7,49. Dat is natuurlijk weer aan het scheppingsverhaal ontleend, maar de prijs is toch goed te doen! Zo krijgt ieder meisje te maken met verleiding.

Het fijne aan deze lippenstift is dat deze ook perfect is in de winter. Het is namelijk herstellend en voedend voor droge lippen. Je kunt dus balsems achterwege laten, voor een lekker fel kleurtje gaan en toch zachte lippen behouden. Er zitten gelukkig ook geen parabenen in en er zijn acht kleuren. Voor ieder wat wils. Top!

Het kan natuurlijk zijn dat je er net wat stralender dan normaal wilt ogen. Dan kun je ook voor de lipgloss gaan. Er zit een gouden glans in dus helemaal perfect voor dat ene feestje waarop jij die jongen wilt verleiden. Laat iemand anders maar eens Eva zijn! Fijne noot: de lipgloss is volumizing. Dus je lippen ogen ook nog eens voller:) Prijs? €7,49. 

Leuk toch die printjes? Wij kijken er nu al naar uit om deze juweeltjes uit de tas te halen om alles even bij te werken:) 

De oogschaduws van TEEEZ hebben, zoals gezegd, veel pigment. Daardoor heb je een intensere oogopslag en komt de kleur ook daadwerkelijk goed uit. Niet dat je felgroen op doet, maar met turquoise op het feestje arriveert. De verschillende paletten kosten €6,99 en hebben leuke namen. Deze Sweet Sins bijvoorbeeld. De kleur is iedere keer anders, afhankelijk van het licht dat erop schijnt. Leuk effect. 

Misschien wil je ook eens wat anders dan enkel zoete kleuren op het gezicht. Voor een wat meer dramatisch effect maak je de ogen bijvoorbeeld af met deze Easy on the Eyes Eye Pencil (€6,49). Het potlood is zacht en heeft een romige textuur waarmee je bijvoorbeeld erg makkelijk smokey eyes kunt creëren.

 

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je graag een wat strakkere lijn rond de ogen trekt. In dat geval kun je voor de Easy on the Eyes Eye Liner gaan (€5,49). Deze geeft je een strenger gezicht met een duidelijke lijn. Amy Winehouse was er dol op en maakte er haar handelsmerk van. 


Om het lieve meisjesgezicht af te maken, is er natuurlijk een goede blusher nodig. Ook daar heeft TEEEZ aan gedacht. Door middel van deze blusher kun je jouw wangen accentueren door middel van een lichte blos. In de blush zit trouwens ook vitamine E. Dit voedt je huid en zorgt ervoor dat het effect natuurlijk en egaal is. Je huid is immers gezond. De naam is natuurlijk weer grappig: Soft as Sin, voor een zachte en verleidelijke aanblik. 

De producten van TEEEZ zijn allemaal zonder parabenen. Dat is goed want deze stoffen zijn helemaal niet goed voor de huid en kunnen bijvoorbeeld irriteren of allergieën opwekken. Wij van Girlscene vinden het ook erg belangrijk dat de producten niet op dieren zijn getest. Dat is namelijk helemaal niet nodig en zoals je ziet, is het resultaat alsnog prachtig. 

Word jij ook zo vrolijk van deze mooie producten? 

Door: Janet