Girls Issues: Is hij ook verliefd op mij?

Lifestyle door Redactie

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij proberen je te helpen. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Wij helpen! Vandaag helpen we een lezeres die een jongen uit haar klas leuk vindt. Uit zijn sms-jes blijkt dat hij haar ook leuk vindt, maar als ze hem dan op school weer ziet.....

Bron

Beste Girlscene,

Ik kwam in een nieuwe klas, vol met nieuwe mensen en nieuwe kansen. Eén jongen viel me meteen op: mooi bruin huidje, prachtige ogen en leuk haar. Laten we hem even J noemen.

Terwijl ik probeerde te wennen aan m'n nieuwe klas flirtten de andere meisjes de hele tijd met J. Inmiddels ben ik al helemaal gewend aan de klas en sms ik ook regelmatig met J. Ik heb tegen hem gezegd dat ik hem erg leuk vind en nou, via sms is hij fantastisch maar op school zegt hij amper iets!

Dus, Girlscene, kunnen jullie mij helpen J te bemachtigen? Misschien een paar tips en tricks?

Groetjes,

L.

Bron

Lieve L,

De jongen klinkt als een knapperd! Maar ook als eentje waar je écht voor moet gaan vechten, als alle andere meisjes in de klas ook met hem aan het flirten zijn. Weet je of het daarbij blijft, alleen wat flirten? Of sms'en zij ook allemaal met hem? Als dat het geval is moet je je misschien wel een beetje afvragen of jouw "J." niet een klein beetje een player is.

Ben jij de enige waarmee hij sms't? Dan is hij waarschijnlijk vrij verlegen en weet hij niet zo goed hoe hij zich moet gedragen als hij jou in Real Life ziet. 

Tips & Tricks... Nou je bent in ieder geval duidelijk geweest, je hebt hem verteld dat je hem leuk vindt, hij weet dus hoe jij over hem denkt. Dat is een heel belangrijke eerste stap. 

Bron

Heb je al eens geprobeerd hem mee uit te vragen? Natuurlijk worden wij het liefst mee uitgevraagd, maar als hij dat niet doet, kun jij altijd hem proberen mee uit te vragen. De ultieme test om uit te vinden of hij jou net zo leuk vindt, als jij hem.

Hoe je dat aanpakt? Probeer het SMS-gesprek te sturen naar een leuke film die je graag nog eens wilt zien en die hij zeer waarschijnlijk ook wel leuk zal vinden. OK, eigenlijk is het niet eens zo heel erg belangrijk dat jij hem leuk vindt, als hij de film maar zeker weten leuk zal vinden. Dan doe jij natuurlijk net alsof jij die film HEEL erg graag wilt zien. Op die manier kun jij voorstellen om er samen naartoe te gaan. Heel erg onopvallend ;-).

Tijdens de "date" kun jij er achter komen of hij jou ook echt zo leuk vindt. Jullie zijn samen, er zijn geen andere mensen bij waarvoor hij stoer hoeft te doen. Het kan nog steeds zo zijn dat hij vrij verlegen en zenuwachtig is, maar op een gegeven moment zal het ijs wel gaan breken.

Succes! Wij zijn heel erg benieuwd naar de afloop van dit verhaal!

Liefs,
Girlscene