Lifestyle

Wil je een tattoo laten zetten? Dit zijn de tips & tricks

111

Waar vroeger nogal raar naar werd gekeken, is nu volledig geaccepteerd: tattoos. Je kent vast wel iemand die er één, of meerdere, heeft en misschien ben jij ook wel een trotse eigenaar van een mooie tattoo. Steeds meer meiden kiezen ervoor om iets op hun lichaam te laten zetten. Wil jij er ook één maar weet je het nog niet zeker? Lees dan snel verder voor tips en inspiratie.

De allerbelangrijkste tip die ik jou meteen geef, is dat je heel, maar dan ook héél goed moet nadenken. Het is geen aankoop van een nieuw jurkje of een nieuwe kleur voor op de muur; dit is een beslissing die je de rest van je leven met je meedraagt. Zo moet je goed nadenken of je een tattoo zet omdat het een trend is, of omdat het perfect bij je past. Ook de plek is natuurlijk heel belangrijk. Als je een bepaald beroep doet of wil gaan doen, is het belangrijk dat het bedekt kan worden.
Spijt kun je natuurlijk altijd krijgen, maar als je jarenlang met een idee in je hoofd rondloopt, mag je er wel zeker van zijn dat je het echt heel graag wilt. En: bij twijfel niet doen.

Weet je zeker wat je wilt gaan laten zetten, doe dan research naar een tattooshop. Vraag in je omgeving naar ervaringen met tattooshops. Bekijk de site, stuur een mail of ga gewoon even langs. Zo kun je meteen even de eigenaar ontmoeten of iemand anders die misschien wel jouw tattoo gaat zetten. Klikt het niet of heb je er gewoon geen goed gevoel bij? Doe het dan niet.
Vrouw met tattoo
Een tattoo kost veel geld. Bespaar dan ook niet op een tattoo om naar een shop te gaan waar je je niet goed bij voelt, maar wel €50,00 goedkoper is. Hij zit er je hele leven, dus dan kun je beter even verder sparen.

Je bent langs een shop geweest, je voelt je er goed bij en je hebt een afspraak gemaakt. Dan kun je je nu goed voorbereiden! Bij tattooshops krijg je een handleiding of een A-4'tje mee met tips en regels als je de afspraak maakt. Vaak staan deze ook online of zeggen ze het aan de telefoon. Zo moet je voor de afspraak geen alcohol drinken en goed eten. Ook een paracetamol nemen van tevoren kan helpen.

Het is natuurlijk heel spannend om een tattoo te laten zetten. Daarom is het verstandig, en een stuk gezelliger, om iemand mee te nemen naar de tattooshop. Een goede vriendin of een familielid kan fijn zijn en vooral als ze al ervaring hebben met tattoos.

Hij is gezet! Joehoe! Nu is het belangrijk om de regels van de tattooshop goed op te volgen. Dus niet het verband er af halen voordat het mag, niet krabben en heel vaak insmeren. Ook is het belangrijk om de komende tijd even niet in de zon te zitten met je tattoo en geen zwemband of sauna.

Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
39 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

111 reacties

 • 5 jaar geleden Precious

  Die white ink tattoo, wauw!

 • 5 jaar geleden a niet actief

  Die sleeve en het hert op de rug vind ik erg mooi. Over een tijdje ben ik 18 dan ga ik me halve arm laten tattooeren. Vind tattoo's erg mooi en heb al aardig wat plannen voor tattoos. Het jammere van sommige tattoo's vind ik toch wel dat iedereen ze tegenwoordig neemt. Niet dat ik het niet mooi vind maar als voorbeeld dat als je 16 bent en je een tattoo mag dat heel veel mensen dan papa en mama met bloemen laten tattooeren. Niet dat het niet leuk is maar denk er wat langer over na en kom met een eigen ontwerp.

 • 5 jaar geleden Spookkatje

  I love tattoo,s

 • 5 jaar geleden Be a Girl

  ik hou echt van tatoeages

 • 5 jaar geleden Jan

  Dat tatoeages volledig geaccepteerd zijn betwijfel ik. Zelf sta ik er negatief tegenover. Tatoeages waren echt voor primitieve volkeren en daar wil ik mijzelf toch niet toe rekenen. Heb ook vaak genoeg meegemaakt dat schepelingen terwijl ze stomdronken waren tatoeages lieten zetten en de volgende dag spijt als haren op hun hoofd hadden. Ook zijn er behoorlijke risico's aan, in veel inktsoorten zitten kankerverwekkende stoffen. En je hoeft toch ook geen wandelende schilderijen expositie te zijn. Ik zie het als mismaking van je lichaam, een tatoeagevrij lichaam vind ik persoonlijk fraaier dan een dat vol tatoeages zit. Maar goed, smaken verschillen en we leven in een vrij land.

 • 5 jaar geleden BloggerMe

  Kunnen jullie kijken bij mijn bloggs?

  Het gaat over hoe je je haar snel kan laten groeien en heatless curls!

 • 5 jaar geleden BloggerMe

  Wauw die is zo mooi!

  Free :O

 • 6 jaar geleden Anne

  Ik ben helemaal weg van tatoeages!

 • 6 jaar geleden Marlinda

  Ik wil graag een kleine G-sleutel (van muziek) op mijn pols, dat vind ik zo mooi.

  Maar eerst nog maar een tijd wachten, ben ten slotte nog maar 15..

 • 6 jaar geleden Patricia

  .

 • 6 jaar geleden ilovekidrauhl_

  Wauw , ik wil iets met believe of van die free vogels op me rug/nek.

 • 6 jaar geleden kusjesmaud

  Ik heb er een met m'n beide zussen. We hebben een driekhoek die uit 3 'onderdelen' bestaat. Het staat voor een eenheid, eerst was ik best bang om hem te laten zetten maar het viel reuze mee

 • 6 jaar geleden Viev

  Als ik 18 ben ga ik waarschijnlijk de free nemen, dan heb ik punt 1 nog twee jaar bedenk tijd of ik het wel echt wil.. ik heb hem al wel is met pen getekend. Een ander woord kan ook maar ik vind die plek op de had zo mooi!

  free staat mij ook heel erg aan, het doet mij denken aan het feit dat ik altijd vrij ben mijn eigen keuzes te maken en te doen wat ik wil.. hoe moeilijk het ook is om nee te zeggen..

  Wie weet

 • 6 jaar geleden TEZS

  Probeer eerst eens een tijdelijke tattoo als je nog twijfelt over het design of de plaats op je lichaam waar de echte tattoo moet komen... De webshop www.tezs.nl heeft meer dan 2000 designs!

 • 6 jaar geleden grizzle

  hoe heet dat teken op de tweede ?

 • 6 jaar geleden eva

  Ik wil die 2e, maar me moeder vind t geen goed idee...

 • 6 jaar geleden colourful-sea

  Over 2 maanden m'n eerste! Voor m'n overleden vader...

 • 6 jaar geleden W.

  4 maart mijn 7e tattoo, can'twait!!!

 • 6 jaar geleden coconut

  Ik heb op mijn 20e een kleine tattoo op mijn voet laten zetten. Hoewel ik helemaal niet zo'n 'tattoo-type' ben, is dit een bewuste keuze geweest waar ik nog steeds (inmiddels 23) blij mee ben en waar ik nooit spijt van heb gehad.

 • 6 jaar geleden britt

  Ik heb er zelf 2 weken terug een laten zetten en ben 17, Te ipsum crede in me nek, wat betekent geloof in jezelf. Ben er super blij mee!!

 • 6 jaar geleden Susan

  Ik wil op mn 17e, aan de binnekant van mn enkel, yin en yang xx

 • 6 jaar geleden Nikitababy

  Ik vind kleine tekstjes op polsen, vingers of voeten erg mooi.

 • 6 jaar geleden Phoenix

  Tip: Drink een uurtje voor het laten zetten van de tatoeage een flink glas appelsap. Dit zorgt ervoor dat je minder bloed tijdens het tatoeëren. Scheelt ook flink in de gevoeligheid van jouw huid namelijk!

  (Dit heb ik gedaan,.. en ik ben meestal zeer gevoelig door mijn Fibromyalgie.)

 • 6 jaar geleden kuzzz

  dat is witte inkt @ dominique van kuik

 • 6 jaar geleden 23Onodrim

  De veer op het 4e plaatje van boven is volgens mij geen tattoo.. ziet er uit als scarification? (maar kan het mis hebben). Verder erg leuk artikel

 • 6 jaar geleden Pianissimo

  Die foto van dat meisje met die zin op d'r rug he, daar zit een taalfout in. Er staat:

  Don't follow the lines that been laid before

  Dat moet zijn: Don't follow the lines that HAVE been laid before

  ...ach, beter dan een your/you're-fout he.

 • 6 jaar geleden Pien

  @ xjupiterrising ik heb precies hetzelfde! Mijn opa leeft nu nog wel, maar hij zegt zelf dat hij niet zo lang meer leeft. Hij houdt heel erg van vogels en heeft ook allerlei vogels gehad. Daarom wil ik ooit nog een tattoo van een vogel laten zetten, maar volgens mij houdt hij zelf niet van tattoo's..

  En ik zat er anders ook aan te denken om een vogel te laten tekenen door mijn opa en die te laten tatoeëren.

 • 6 jaar geleden Eline

  Oh dat hert op die rug! Leuk artikel

 • 6 jaar geleden Deborah

  er zijn veel mooiere tattoos als deze voorbeelden.. haha!!!

  Maar tuurlijk heeft elke tattoo een eige betekenis voor iemand

  Ik houd dr van (Binnenkort zelf tattooeren!! DD)

 • 6 jaar geleden RianneLove

  Later ga ik zeker een tatto laten zetten, Misschien een klein hartje. Denk wel dat ik iemand ga meenemen om me misshien te troosten :$ x

 • 6 jaar geleden TannedBeauty.nl

  Hou van tattoo's Heb zelf een tattoo van een roos op m'n pols en van 2 veren op m'n ribben. Wil gelijk nieuwe tattoo's door die foto's haha. Maar jullie hebben hele goede tips gegeven, erg handig als je voor t eerst een tattoo wilt laten zetten en er nog niet veel over weet. Jammer dat ik niet eerder wist dat paracetamol kon helpen haha die op m'n ribben deed erg pijn namelijk :$ xx

 • 6 jaar geleden Charles

  mijn ouders zouden me triest vinden maar ik wil misschien zo'n kleintje

 • 6 jaar geleden molly

  als ik 17 ofzo ben wil ik graag een tattoo met van die vogels op mn arm, of een tattoo in mn nek :3

 • 6 jaar geleden Manouk

  Mijn vader heeft 2/3 tattoo's en mijn moeder 2 en ik wil er ook nog 1

 • 6 jaar geleden Mandy93

  Heb Feyenoord Rotterdam op me onderrug gezet op mn 16e

 • 6 jaar geleden †Shortii

  Ik ga als ik 16 ofzo ben "Dreams are Reality" in mijn nek of op mijn pols zetten. Het betekent dat je je dromen kan waarmaken als je je best doet.

 • 6 jaar geleden Liah

  over 3 maanden ben ik 18 en dan mag ik mn 1e laten zetten! Ik wil het al zo lang en voor mij betekend het ook echt iets anders zou ik het nooit doen. een klein muzieknootje op mijn pols en later wil ik kruisje in mijn nek of achter mijn oor (muziek en geloof zijn voor mij heel belangrijk en ik vind het mooi) leuke inspiratie

 • 6 jaar geleden Kim

  Niks voor mij ..

 • 6 jaar geleden xcheryll

  ik heb 1 tattoo met me naam en dan klavertjes 4 er om heen die staan voor de dierbaren die ik ben verloren, en dat ze me toch geluk gunnen vanuit daarboven, daarnaast laat ik er binnenkort 1 bij zetten dat puur voor mijn zelfvertrouwen is,

 • 6 jaar geleden Floor

  Ik denk er al een paar jaar over na, maar blijf nog steeds geduldig wachten! Ik wil namelijk op mijn 20e een regenboogje laten zetten. Ik weet alleen nog niet zeker op welke plek. Maar die regenboog staat symbool voor overleden dierbaren en mensen die in het heden een belangrijke rol in mijn leven hebben.

 • 6 jaar geleden AllThingsAwesome

  Zo die BH zat echt niet strak

  On: Ik vind tattoos best mooi maar ik zou echt niet weten wat ik zou willen

 • 6 jaar geleden Ashperge

  @Lora @ NinaWeasley, idd denk er heel goed overna. Een meisje dat ik ken heeft dat gedaan met het as van haar opa. Dat is helemaal gaan ontsteken, met als resultaat dat in eerste instantie de tattoo helemaal verpest was (door de wonden die ze ervan kreeg) en het helemaal opnieuw moest! Ze heeft het zelfs een beetje moeten veranderen toen om de littekens te verbergen. Een heel gedoe is dat geweest toen.

 • 6 jaar geleden merel

  op de zijkant van mn linker pols "Eperanza" , en op mn rechter pols een maori hart met het teken van mijn stad er in. ...en hopelijk snel veel meer..

 • 6 jaar geleden NinaWeasley

  @Lora, dit kan inderdaad, maar de kans op ontstekingen en dat het lichaam zich tegen het as gaat verzetten is groot. Want het as is niet alleen het as van het verbrande lichaam maar ook van de kist, de kleding en papier etc. (als er brieven in de kist gelegd zijn). Houd hier wel rekening mee!

 • 6 jaar geleden Loraakun

  Je kan een tattoo laten zeten van het as van een overledene, daarom wil ik er eentje voor mijn broer doen. Ik weet nu al wel zeker dat ik het ga doen. Moet alleen nog het mooiste ontwerp vinden :3

 • 6 jaar geleden Romah

  Volledig geaccepteerd? I WISH! Ik ken ongelofelijk veel meiden die allemaal wel een infinity tattoo willen, of een veertje, of 'hope' of 'love' etc. En daar heb ik geen problemen mee, maar dat zijn ongelofelijk vaak (niet altijd) de meiden die het absoluut niet accepteren als er (en dan vooral meiden) mensen zijn met wel grote/zichtbare/veel tattoos Ik wou dat mensen er meer voor open stonden, maar dat zijn veel mensen absoluut nog niet en ik maak het elke dag mee. Niet dat ik mij er iets van aantrek, maar nee geacepteerd is het nog niet!

 • 6 jaar geleden ishara

  ik wil zelf ook heel graag een tatoo, ik wil achter in mijn nek in het hindi iets laten zetten met witte inkt. ik wil later arts worden en dat is denk ik ook wel een plek die je makkelijk kan bedekken wat het dus wel perfect maakt, een aangezien het in mijn cultuur eigenlijk hoort en bijna al mijn tantes er een hebben wil ik voor mijn 18e verjaardag graag eentje laten zetten

 • 6 jaar geleden e

  ik wil ook graag een tattoo maar ik weet nog niet wat. Ik vind een tak met bloemen ook mooi op je zij en dan 3 bloemen voor me familie. In de clip van Niels geusenbroek en wildstylez year of summer op min 1.33 heeft zo'n meisje er ook één echt super mooi of een tak met 3 bloemen op me voet. maar je moet er wel zeker van zijn dat je het wilt. nog even goed nadenken dus.

 • 6 jaar geleden Fien

  Ik heb er al heel wat.

  In het begin dacht ik er nog heel erg goed over na, maar heb altijd al geweten, zal ik zeggen, dat ik veel tattoo's wou. De meeste tattoo's hebben voor me een betekenis, sommige hebben een algemene betekenis (bv. uil: wijsheid enz.......) maar durf eerlijk te bekennen dat ik nu vaker een tattoo neem omdat ik een een geweldig design vind....

  'If your body is a temple, why not decorate the walls"

 • 6 jaar geleden ilovemustaches

  Ik vind sommige wel echt mooi, maar ik zou zelf geen tattoo willen

 • 6 jaar geleden Silke

  Ik heb er 2, eentje zelf gezet een paar jaar geleden, tis wel een mini! En dan eentje op myn voet, voor myn 18e verjaardag maar ik zou er graag nog een kleintje op myn vinger willen, maar da hoeft ni, ik vind ni dat ge tattoo's moet zetten om er te hebben, maar om een betekenis..

 • 6 jaar geleden Esmée

  Ik wil graag een tattoo voor familieleden die overleden zijn, maar ik weet totaal nog niet wat voor soort tattoo. Vind vogels en veren altijd wel heel mooi.

 • 6 jaar geleden staystrongfromsadness

  sommige zijn echt super mooi, zeker zo'n kleine maar betekenisvolle tattoo's

 • 6 jaar geleden TiinkaJochen

  ik heb carpe diem op mijn linker onderarm staan met een ster eronder , dit staat er al een jaar en half op ondertussen

 • 6 jaar geleden xxxTerrixxx.blogspot.nl

  Ik zou supergraag een tattoo willen. Ik zit te denken aan zo'n 'infinity' teken in mijn nek. Ik ga het wel bij 1 laten..

  xxxTerrixxx.blogspot.nl

 • 6 jaar geleden Marieke

  Pardon? Paracetemol helpt juist niet tegen de pijn of wat dan ook, het is juist slecht.

  Het zorgt ervoor dat je bloed iets dunner wordt en zo bloed je meer en blijft de inkt minder goed in je huid zitten.

 • 6 jaar geleden Paperclouds

  Ik wil er ook graag eentje, kleintje maar. Alleen ben ik nog te jong...

 • 6 jaar geleden Audrina

  Ik ga met me zussen en moeder de naam van ons overleden hondje op onze rechter schouder tattoo'eren.

  Zo veel zin in!

 • 6 jaar geleden diana

  ik heb een tribal hartje met 2 roosjes en met opa in het midden en heb een op de zijkant van men been onder is ook een soort tribal met 2 vlinders 2 roosjes en 9 sterretjes en een vrij grote

  binnen kort komt er nog een met handen en een baby er in met mijn kleine meisje haar naam nu mag het nog niet omdat ik zwanger ben maar na de geboorte

 • 6 jaar geleden inactief

  Heb mijn eerste nu al bijna een jaar en ben al plannen aan het maken voor de volgende xD

 • 6 jaar geleden riemkehoi

  Ik wil ook graag een tattoo! Met de tekens van Geloof, Hoop en Liefde.. Maar ik durf het niet zo goed.

  whatrilikes.blog.com

 • 6 jaar geleden Bass003

  ik heb de mijne bijna een half jaar, en ben er nog steeds ontzettend blij mee ! (;

 • 6 jaar geleden Saar

  Als ik hier nu aan denk wil ik er denk ik wel een stuk of 7 haha.

 • 6 jaar geleden SRNA_5193

  Zitten mooie tussen! Ik heb er zelf 5. volgende maand komt de 6e. Mijn eerste heb ik laten zetten toen ik 15 was, heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van!

 • 6 jaar geleden justagirlwholovetoparty<3

  Ik wil alleen een tattoo als er iets ingrijpends in mijn leven is gebeurd wat ik nooit wil vergeten. Dat is nog niet gebeurt, dus die tattoo komt er nog niet. Zelf vind ik kleine tattoos het mooiste.

 • 6 jaar geleden A

  Ik zit er ook al heel lang over na te denken om een tattoo te laten zetten, maar ik weet nog niet zo goed wat ik wil.

 • 6 jaar geleden iMiCHELLE

  ik ben zeker van plan wat tattoo's te zetten. Natuurlijk wel met betekenis, zo wil ik later het 'infinity' teken precies op die zelfde plek op je vinger. en nog een paar maar dat is privé

  xoxo

 • 6 jaar geleden Tessie

  sommige vind ik wel mooi, maar niet allemaal. sommige zijn echt super groot, ik denk dat ik een kleintje neem later.

 • 6 jaar geleden NOYOUDONT

  Later zitten wij met zn alle in het bejaardentehuis met tattoo´s haha!

 • 6 jaar geleden always

  ik zou best een tattoo willen, alleen lijkt het me zonde voor later..

 • 6 jaar geleden Elise

  Ga naar deze site: http://creative-me-nl.webnode.nl/ het is een hele leuke meidensite met lekkere recepten, blogs, celebs, DIY’s en nog veel meer!! XX

 • 6 jaar geleden Samm_1993

  ik ben 19 en heb op me 17de me eerste tattoo laten zetten en binnen een jaar had ik er 4...

  het is erg verslavend.... ben ook nog lang niet klaar!!

 • 6 jaar geleden Homeiswheretheheartis

  wauww die met vogel bij het oor is echt nspirerend! krijg bijna zelf zin om een tattoo te nemen!

 • 6 jaar geleden Sabiena

  i like

 • 6 jaar geleden Femke

  @patricia ja dat vind ik nou ook! klein, met betekenis.

  zelf weet ik nog niet of ik een tattoo wil, maar als ik er een wil dan wil ik een infinity teken met een woord ergens waarschijnlijk aan de binnenkant van mijn pols). en nog ergens een simpel hartje zoals die hierboven ook staat of een tekst. Maarjaa ik ben pas 14 dus nog tijd zat )

 • 6 jaar geleden JustLaura

  Het lijkt me leuk om een infinity teken, muzieknootje of een mooi zinnetje op mn pols ofzo, maar ik kan zó slecht tegen pijn dus dat wordt m niet haha

 • 6 jaar geleden bluelion

  tweede is een infinity-tattoo FACEPALM

 • 6 jaar geleden Jade

  Mijn vriendin en ik zijn pas 13 en 14 maar zijn al echte dreamers over de toekomst.

  Zo willen wij beide ook een tattoo laten zetten, zij weet het al en wil het al jaren; een infinity teken op de binnenkant van haar pols.

  Ik weet het nog niet, maar wil er wel heel graag 1 , ik vind de pijl heel mooi op je sleutelbeen bijvoorbeeld . Maar een klein hartje past ook bij mij.

  of , het klinkt heel stom, een teken van harry potter ; een driehoek met een cirkel er in en een streep erin.

  Maarjaa, ik ben pas 14, mn ouders zijn zwaar tegen en tot nu toe twijfel ik alleen maar. dus ik heb mooi nog een paar jaartjes om er goed over na te denken,

  xoxo

 • 6 jaar geleden Ashperge

  Ik ben ook de trotse eigenaar van 2 tattoo's en ben nu bezig met een derde, een duifje met een rozenkrans, voor mijn pas overleden opa waar ik een hele sterke band mee had. Ik ben alleen een beetje aan het twijfelen over wat voor een duifje, een vredes duifje (zoals die wat op het kaartje staat) of een gewoon duifje. Ja mijn opa heeft duiven gehad, groot deel van ons leven waren die beestjes. T enige tegenstrijdige is, en dat houd me nu ook nog een beetje tegen, mijn opa is absoluut geen fan van tattoo's, vond ie altijd onzin.

 • 6 jaar geleden NailsByStephanie

  Paracetamol mag toch juist niet omdat dat het bloed kan verdunnen?

 • 6 jaar geleden lalalove

  -

 • 6 jaar geleden V

  Ik ben twee dagen na mijn 18e verjaardag naar de tattooshop gerend haha, maargoed ik ben nog altijd dol op mijn tattoo. Hij is zo mij. Haha

 • 6 jaar geleden AMORFATI

  Fijn artikel! Ik twijfel al jaren met vlagen om een tattoeage te laten zetten.. Na een 'rock'-fase is het hele idee van een sterretjestattoo afgezwakt, maar nu kan ik me weer helemaal vinden in het idee van een driehoekje.. Enige nare is dat ik niet weet of dit nu weer zo'n trendgevoel is dat in mij wordt aangewakkerd of dat ik daadwerkelijk dat symbool de rest van m'n leven met me mee wil dragen..

 • 6 jaar geleden patricia

  nu ik dit artikel zo zie wil ik eigenlijk toch wel graag een tattoo, een vioolsleutel achter mijn oor ofzo. Ik heb het een keer bij iemand gezien en vond het echt super! Ik houd namelijk niet zo van dat opvallende, maar wel een mooi klein sierlijk iets met een soort van betekenis

 • 6 jaar geleden Boppin Betty

  't Zijn wel allemaal trendy tattoo's die je allemaal tegenwoordig veel ziet. Veel inspiratie is dit niet als ik eerlijk ben.

  De informatie is wel fijn.

  Ik wil al sinds mijn 16e een tattoo. Het begon met een klavertje vier. Die wil ik dan wel op m'n pols. Klavertje vier werd al snel een klavertje vier met een zwaluw, maar dan boven m'n borst/in m'n hals.

  Ik weet wel wat ik wil, ik weet alleen niet precies hoe ik hem wil. Sowieso full-colour. Maar ik weet niet of ik hem meer cartoon/old skool wil of juist meer realistisch. Ik wil sowieso mooie felle kleuren, rood, blauw, groen... En met wat geluk kan ik die met vette korting laten zetten omdat de beste vriend van mijn vriend tatoeëert. Hij is alleen even in Zuid Amerika voor de komende maanden. Tattoo's zetten, wat de toerist uithangen, uitgaan, nog meer tattoo's zetten en naar tattooconventies. Hij is erg goed bezig

 • 6 jaar geleden Freja

  infinityinfinityinfinityinfinityinfinityinfinityinfinity

 • 6 jaar geleden Oxelsnor

  Als ik nou is een groot geld bedrag won kon ik me school afbetalen en gelijk een tattoo nemen komt er al 4-5 jaar niet van --'

 • 6 jaar geleden Miss Spider

  ik wil twee vissen op mijn schouder voor mijn zeventiende verjaardag

  (nog 5 jaartjes wachten)

 • 6 jaar geleden Little Princess May

  Ik heb 3 vlinders op mijn schouderblad

 • 6 jaar geleden Roosie

  ahhh ik wil ook al zooo lang supergraag een tattoo! Als ik wat ouder ben laat ik er sowieso één zetten!

 • 6 jaar geleden felizestrellaaa ➵

  Ik heb een open slotje achter bij m'n oor en waar dat meisje dat infinity teken heeft heb ik "free" en dat zijn voor mij ook echt betekenissen.

 • 6 jaar geleden Laura

  Ik heb er 2 en ben er nog steeds heel blij mee! Nu aan het denken om een derde te laten zetten

 • 6 jaar geleden Bo

  Er zitten ECHT mooie exemplaren tussen, ben helemaal geïnspireerd!!!(Maar ik twijfel wel heel erg, mijn pa & ma zijn er namelijk zwaar op tegen en een of andere manier houd me dat tegen. Ach, ik ben toch nog te jong; P)

 • 6 jaar geleden SnowPrincessx

  Die van free is egt mooi ♡

 • 6 jaar geleden Sandra

  Ik ga vragen voor mn 18e verjaardag of vrienden geld willen inzamelen voor mn 1e tattoo wil er al jaren 1. Mijn eerste tattoo gaat een engel worden mete en hart in dr handen die staat voor vriendschap.. In het zwart wit niet al te groot op mn schouderblad

 • 6 jaar geleden Romy

  Ik wil graag een infinity tattoo met young erin in mijn nek en een kleine zwaluw voor het verleden dat ik moet laten gaan op mijn enkel.

 • 6 jaar geleden Ninive

  ahw dat hartje is echt heel lief !

 • 6 jaar geleden Elza's Style

  ik zou voor mezelf eerder een simpele kiezen , een dunne kleine tekst vindt ik mooi & ook dromenvangers en veertjes. Maar dat is voor iedereen anders natuurlijk, want bij anderen vind ik ander soorten tatoeages wel vet. Het moet gewoon bij de persoon passen.

 • 6 jaar geleden D.M.

  Als ik al een tattoo wil, wil ik er eentje met witte inkt zoals die veer. Vind het

  wel wat hebben!

 • 6 jaar geleden BABYBEMINE

  ik wil er graag 2

  maar weet niet wanneer ik hem ga zetten.