10 x goedkoop leuke dingen doen met je lover

Lifestyle door Arwen

Ben je vaak blut, maar wil je wel graag leuke dingen doen met je lover? Het is mogelijk! Want niet alles hoeft veel geld te kosten. We hebben een paar leuke dingen op een rijtje gezet die je met je lover zou kunnen ondernemen. En het leukste ervan is dat ze allemaal minder dan €10 kosten!

- Taart bakken
Leuk om met je vriendinnen te doen, maar net zo leuk om eens met je bae te doen. Ga samen naar de supermarkt, koop allerlei lekkere dingetjes en ga thuis in de keuken aan de slag. Als de taart helemaal klaar en afgekoeld is, kunnen jullie samen genieten van een eigen gebakken taart. Is taarten bakken toch niet helemaal je ding maar hou je wel van koken? Maak dan samen allerlei lekkere kleine hapjes, een beetje een tapas idee, en smikkel daarna alsnog samen op!

Probeer bijvoorbeeld deze karamel zeezout taart! 

- Picknicken in de achtertuin
Kleedje, hapjes en drankjes mee en heerlijk picknicken in het park. Super romantisch en daarnaast goedkoop. Je kunt kijken wat er zoal thuis ligt aan lekkere hapjes en drankjes. Dus wie weet ben je hartstikke goedkoop uit. Denk aan lekkere hapjes zoals knakworstjes, broodjes, salades etc. Het is maar net wat jullie lekker vinden! Als je eventjes actief wilt zijn, neem dan je badminton racket mee en ga lekker bewegen.


via GIPHY

- Boswandeling maken
Met zijn tweeën rondwandelen in de natuur en op de meest romantische plekjes uitkomen. Met het zonnetje erbij is het heerlijk om even buiten te zijn en kunnen jullie samen zijn. Gezond en goedkoop!

- Maak milkshakes en ijsjes
In plaats van euro's te verspillen bij je favoriete ijssalon, maak je gewoon je eigen ijssalon thuis. Sla verschillende toppings en ijssmaken in, zodat jullie kunnen variëren en misschien nieuwe smaken kunnen ontdekken. Maak een milkshake of ijsje voor elkaar. Yum!

- Marshmallows roosteren op een kampvuur
Als je genoeg plek hebt in de achtertuin, is dit perfect voor een gezellige date. Maak een kampvuurtje en rooster hier marshmallows op. Daarnaast kunnen jullie diepe gesprekken voeren of een spelletje doen zoals Never Have I Ever. 


via GIPHY

- Karaokeavond
Zoek liedjes met teksten op YouTube en zing uit volle borst. Dit is het grappigst als je wat dramatische ballades kunt vinden om uit te zingen. 

- Filmmarathon
Classic, maar zeker leuk om een avondje met je lover te doen. Sla snacks en drinken in en kies een thema (of het nu een acteur, genre of serie is) en kijk zoveel mogelijk. Als je in slaap valt, kun je altijd weer verder gaan waar jullie gebleven waren. 

- Maak een tent van dekens
Een ander alternatief voor een picknick thuis een deken fort maken. Bouw dit om de tv en leg een matras in het fort, zodat jullie hier bijvoorbeeld een filmmarathon kunnen doen.  

- Creëer een spa in jouw eigen huis
Vergeet een dure wellnessdag en maak thuis jullie eigen spa. Je makkelijk zelf een massagesalon namaken. Zorg voor een opgemaakt bed met fris beddengoed, massage-olie, rustgevende muziek en kaarsen. Volg tutorials via YouTube om echt als een pro te werk te gaan of improviseer

- Ga samen schilderen
Haal je creatieve skilss maar uit de kast en schilder er op los. Maak schilderijen voor elkaar of juist van elkaar. Ga model staan of vraag je lover om te poseren voor jouw kunstwerk. Dit zorgt sowieso voor een flinke portie gelach. 

Beeld: Unsplash