Koffermeisjes van Miljoenenjacht boos op Linda de Mol

News door mischa

Zitten jullie ook altijd op het puntje van je stoel tijdens het programma "Miljoenenjacht?" Het is altijd super spannend om te zien of er nou €1,- of €1.000.000,- in het koffertje zit. De koffermeisjes en jongens zien er altijd prachtig uit, maar wist jij dat het er achter de schermen niet zo leuk aan toe gaat? Zo schijnen de koffermeisjes en jongens niet eens te mogen praten tegen presentatrice Linda de Mol. Heftig!

Lees ook: Hoe gaat het nu met de Gooische Vrouwen?

Ontslagen door een domme fout

Het is natuurlijk heel gaaf als jij wordt uitgekozen als kofferjongen/meisje. Het is dan ook geweldig om alles zo achter de schermen te zien. Als je idool Linda de Mol even langsloopt, is dit een uitgelezen kans om een foto met haar te maken. Dit is wat een jongen ook echt heeft gedaan. Helaas kostte hem dit zijn baan. De jongen had namelijk de selfie met Linda op sociale media gezet en dat is écht niet de bedoeling! Het schijnt dan ook dat de regels tijdens de opnamedagen heel streng zijn. De desbetreffende jongen reageert: “Helaas klopt deze informatie. Ik ben ontslagen door de opdrachtgevers en ook nog eens om een onbenullige reden voor het plaatsen van twee wazige foto’s op mijn privé Instagram”

Strenge regels tijdens de opnamedagen

Na deze jongen waren er nog veel meer koffermeisjes en jongens die hun verhaal kwijt wilde. Juicechannel deelde deze verhalen op hun Instagram stories. En eigenlijk kwam het allemaal op hetzelfde neer. De regels zijn absurd! Er zijn een aantal regels tijdens de opnamedagen waar de koffermeisjes/jongens zich aan moeten houden. Zo deelde er iemand: “Er wordt continu vanuit productieleider gehamerd dat je absoluut niet met Linda of tegen Linda mag praten. Je mag haar zelfs niet eens gedag zeggen. Doe je dit wel, dan ben je er de volgende opnamedag niet meer bij.”

Lees ook: Zo gaat het nu met Deborah uit Temptation Island

Dan nog iets heftigs; Linda is pas 'Linda' als de camera’s draaien. Hoe moeten ze haar dan noemen? 'Mevrouw de Mol?' Dit is natuurlijk niet de manier om met je personeel om te gaan. Er is dan ook een hoop kritiek op de sfeer binnen dit team waar mening mens nu duidelijk zijn vraagtekens bij zet.