Hoe gaat het nu met de Gooische Vrouwen?

Celebs door Eva

Het is alweer 7 jaar geleden dat wij ons vermaakte door te kijken naar de chaotische levens van deze vier vriendinnen. Een man met een penis probleem, je dochter die je een slet noemt en protesteren tegen het omhakken van een boom. Voor de Gooische Vrouwen was het leven helemaal niet zo makkelijk. Maar hoe gaat het nu met de Gooische Vrouwen? Girlscene zocht het voor je uit. 

De aller eerste aflevering van de tv-serie Gooische Vrouwen kwam uit in oktober 2005. Er zijn in totaal 5 seizoenen gemaakt. In oktober 2009 was de aller laatste aflevering op tv. Zeven jaar geleden kwam de eerste Gooische Vrouwen film uit. In deze film gaan de vrouwen door alle problemen thuis een cursus volgen in Parijs. Dit liep niet helemaal goed af...

De film werd een van de meest succesvolste Nederlandse films aller tijden. In 2014 kwam daarom ook de tweede Gooische Vrouwen film uit. Met bijna 1,2 miljoen bioscoopbezoekers was dit ook de best bezochte bioscoopfilm van 2014! 

Dat de Gooische Vrouwen tv-serie en films een succes waren is dus wel zeker. Maar hoe gaat het nu met de vrouwen zelf?

Cheryl (Linda de Mol)
Linda kennen we natuurlijk allemaal wel. Als presentatrice van 'Ik Hou Van Holland', 'De Slimste Mens' en 'Postcodeloterij Miljoenenjacht'. Maar nu ook van haar eigen tv-programma Linda's Zomerweek. Na Gooische Vrouwen heeft Linda de Mol een eigen tv-serie bedacht: Familie Kruys. Daarnaast heeft ze nu haar eigen mediaplatform én eigen magazine uitgebracht. Ook heeft Linda een zoon: Julian. Linda heeft dus zeker niet stilgezeten na de laatste aflevering van Gooische Vrouwen.
 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda) op

Claire (Tjitske Reidinga)
Tjitske is inmiddels 46 jaar oud en heeft drie zonen. Naast haar rol in Gooische Vrouwen staat ze ook bekend als Tessa uit 'De Verbouwing'. Ook Tjitske is nog steeds bezig met acteren. 

Anouk (Susan Visser)
Susan is 52 jaar oud. Haar man overleed in 2007 aan een hartstilstand. In 2014 (nog voordat Gooische Vrouwen 2 uitkwam) deed Susan mee aan Wie Is De Mol? en was ze zelfs de mol. Ze is nog steeds actrice en heeft voor het laatst een rol gespeeld in de film 'De Held'. Daarnaast ken je haar vast nog wel van de film 'Smoorverliefd'. Acteren zit dus nog steeds in Susan's hart.

Willemijn (Annet Malherbe)
Annet is inmiddels al 60 jaar oud! Ze is getrouwd met Alex van Warmerdam en hebben samen twee kinderen. Naast het acteren is Annet ook regisseuse. Ze werd zelfs genomineerd met haar rollen in 'Abel', 'Mus' en 'Kleine Teun' voor een Gouden Kalf. Ook heeft Annet dit jaar nog een grote rol gespeeld in de dramaserie 'Zuidas'. Ook Annet is dus nog steeds bezig met acteren in verschillende films en series.

Roelien (Lies Visschedijk)
Toen Annet na het derde seizoen stopte, verving Lies haar personage. Lies is nu 44 jaar en heeft twee zonen. Lies is ook wel bekend van de film 'Soof' die in 2013 uitkwam. Na deze succesvolle film heeft ze ook een deel 2 'Soof 2' uitgebracht. Vorig jaar kwam de film 'Soof: een nieuw begin' uit. Zij speelt hierin ook Soof, de hoofdrol. 

Bron: Wikipedia, Imdb.com | Beeld: Brunopress