Omg! Zanger Antoon kondigt groots (onverwachts) nieuws aan!

Celebs door mischa

De carrière van zanger Antoon gaat als een speer! De zanger (die pas 20 (?!) jaar oud is) heeft nu al meerdere gouden platen op zijn naam staan. Met zijn nummers 'Hyperventilatie', 'Bootje', 'Leuk' en 'Hotelschool' bestormt hij alle hitlijsten! Als verassing kondigt Antoon aan dat hij in het najaar zal gaan optreden in de Ziggo Dome. Nu komt de zanger met meer speciaal nieuws voor zijn fans uit een onverwachtste hoek!

Lees ook: Deze 8 vette festivals kun jij niet missen deze zomer!

Exclusief nieuws over de show

Gisteren deelde Antoon een post op Instagram speciaal voor al zijn fans. De zanger gaat optreden in de Ziggo Dome! Dit optreden zal in het najaar plaatsvinden. In een interview met RTL Boulevard deelt hij meer over deze show. Zo laat hij onder andere weten dat hij er nog niet teveel over mag zeggen, maar dat hij denkt dat rond die tijd zijn album af is. "Al die liedjes ga ik daar doen dan." Aldus Antoon. Het wordt een grotere show, die langer duurt, met meer visuals. "Wij gaan alles uit de kast trekken", deelt de zanger. De grote show gaat plaatsvinden op 17 december dit jaar! We like! 

Nog meer leuk nieuws

Dat de zanger gaat optreden is al goed nieuws aanzich. Maar voor de échte fans komt Antoon met wel iets heel leuks! "Ik ben bezig met een eigen kledinglijn. 'Mason Bebe' heet dat. En daar ben ik zelf ook heel enthousiast over." Wow, een eigen kledinglijn dus! Waar de naam van de lijn vandaan komt weten wij niet. Het belooft sowieso iets geweldigs te worden.

Fans kunnen niet wachten! De comments onder de Instagram post gaan dan ook los. "Hier moeten wij heen!" "Lets Goooo" en "Hier moet ik bij zijn!" Klinkt het in de comments. Wij snappen wel dat ze fan zijn; zo'n knappe kop en een gouden stem! Wat wil je nog meer?

Lees ook: Deze 5 minder bekende artiesten moet je echt gaan volgen