Celebs

HOT: Channing Tatum uit de kleren voor nieuwe Magic Mike film

Kunnen jullie ook geen genoeg krijgen van knapperd Channing Tatum? We kennen de acteur natuurlijk van zijn populaire films zoals: She’s The Man en Step Up, maar als je aan de vrouwen vraagt waarom ze nou echt een crush hebben op Channing komt dat toch echt door zijn rol in de filmreeks: Magic Mike.

Magic Mike

Heb jij nou onder een steen geleefd en heb je geen idee wat Magic Mike is, dan volgt hier een kleine samenvatting: Mike Lane zijn droom is om zelf meubels te maken. Helaas heeft hij er het geld niet voor. Daarom heeft hij allemaal kleine baantjes om hem aan geld te helpen. Een van zijn baantjes is stripper in een club. Mike ontwikkelt zich tot een van de populairste strippers geworden in die club waardoor de vrouwen aan zijn voeten liggen. Ja, ook wij.

Lees ook: Netflix films: Onze Jongens In Miami

Er zijn al eerder twee ‘Magic Mike’-films naar buiten gebracht. Maar de kogel is door de kerk, er komt nog een allerlaatste Magic Mike film waarin Channing te zien zal zijn als stripper Mike. We love it!

41 and still looking good

Channing is inmiddels 41 jaar oud. Maar dit is echt niet aan hem te zien. Voor de nieuwe film kan ik je verzekeren dat Channing weer helemaal in zijn rol opgaat. Zijn lichaam ziet er dan ook meer dan goed uit. Of de acteur er altijd zo uitziet is de vraag. Anyways, hij ziet er nu goed uit en daar gaat het om!

In de film keert Channing nog één keer terug in zijn rol als Mike. Mike is nu 40 jaar oud, maar hoe het verhaal zich verder gaat afspelen in nog een verrassing. Één ding is zeker: zodra de film op het witte doek verschijnt rennen wij er gillend naartoe!

Lees ook: Oh yes: er komt een derde deel van Magic Mike!

Ben jij benieuwd hoe de acteur en zijn -goddelijke- lichaam er nu uitziet? Channing deelt op zijn Instagram dat hij weer helemaal afgetraind is en klaar is om te strippen! Zie hieronder de foto:

View post on Instagram
 

Bron: Clint. @channingtatumBeeld: Instagram

Must reads 👀