Netflix films: Onze Jongens In Miami

Films & Series door Romy

Tijd voor een goede film? Good news. Twee keer in de week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus op jouw Netflix abonnement, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week: Onze Jongens In Miami.

Netflix films: Onze Jongens In Miami

Even goed opletten bij deze film, want wat spelen er knappe mannen in zeg… Deze film is eigenlijk een beetje de Nederlandse versie van de Amerikaanse film ‘Magic Mike’. Een heuse stripfilm met onze knappe Nederlandse acteurs. Pfoe, we krijgen het spontaan warm na het zien van de trailer. Het is alweer het tweede deel van de filmreeks 'Onze Jongens'. De hoofdrollen worden gespeeld door Jim Bakkum, Martijn Fischer en Juvat Westendorp. Als dat geen meidenavond wordt?

Story

Jorrit is weer happy single en besluit samen met Bas een stripclub te openen in Miami. Ook Thijs vliegt naar de bruisende stad in Amerika, samen met de nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris. Ze moeten flink aan de bak, want de club blijkt een bouwval te zijn. Oei! De mannen krijgen al snel te maken met concurrentie. Pfoe, wat een hitte…!

Jaar: 2020
Leeftijd om te kijken: 12 jaar
Duur: 1 uur en 54 minuten
Categorie: comedy’s

Lees ook:
★ Netflix films: The Joker (2019)
★ Deze films en series zijn nieuw op Netflix in juni #2