News

Hi-la-risch: First Dates is druk op zoek naar achtergrondeters

Ben jij wel eens benieuwd geweest hoe het er in het First Dates restaurant aan toe gaat maar heb je misschien al een partner, of gewoon geen behoefte om op televisie te daten? Dan is er nu de perfecte kans voor jou! Je kan je namelijk inschrijven als achtergrondeter, en wij vinden het hilarisch!

Wat?! Je kan je inschrijven als achtergrondeter bij First Dates

Eigenlijk ben je dus een soort figurant, maar dan met lekker eten en ongemakkelijke dates om je heen!

First Dates

Iedereen kent het programma waarschijnlijk wel: twee mensen worden aan elkaar gekoppeld en gaan op date in het First Dates restaurant. Dit zorgt vaak voor grappige en ongemakkelijke situaties, die wij als kijkers maar al te leuk vinden! Een tijdje geleden werd helaas bekend gemaakt dat de gastheer, Sergio Vyent, ermee stopt. Hem zal je dus niet ontmoeten, maar de nieuwe gastvrouw Denice Dest natuurlijk wel! 

Achtergrondeter

Ja, je kan je dus écht inschrijven als achtergrondeter van First Dates! Om er te eten moet je wel €25,- betalen, maar dat is het wel waard, toch? Je mag namelijk samen met een vriend of vriendin als figurant op de achtergrond eten. Zoals je de deelnemers altijd hoort zeggen schijnt het eten heerlijk te zijn! Daarnaast is de kans ook nog eens best wel groot dat je hier en daar wat grappige, ongemakkelijke momenten oppikt ;). 

Wil je je inschrijven? Dat kan hier!

Must reads 👀