News

Maître Sergio is op een wel heel nasty manier uit First Dates gezet

Wat is er nou fijner dan na een lange dag op de bank ploffen, First Dates aan te zetten? Wij zijn grote fans van het programma, maar ook van gastheer Sergio Vyent natuurlijk! Helaas gaat de geliefde Sergio stoppen met het populaire programma. Maar dit blijkt niet vrijwillig te zijn gegaan, en het schijnt ook dat het niet zo netjes ging allemaal..

Maître Sergio stopt met hit-programma First Dates

Onze favoriete televisiehost stopt ermee! Hoewel we er een hartstikke leuke vrouw voor terugkrijgen, gaan wij Sergio ontzettend missen. 

De opvolgster

Sergio’s opvolgster is de 42-jarige Denice Dest. Samen met de welbekende barman Victor Abeln gaat zij het populaire First Dates restaurant runnen. Eerst werkte zij als ‘door bitch‘ bij verschillende nachtclubs. Op de Instagram van First Dates schrijft ze: ”Toen ik gebeld werd met de mededeling dat ik het geworden was, heb ik staan dansen in de regen op mijn balkon”. Ze is dus super enthousiast, en ondanks we verdrietig zijn om het afscheid van Sergio, zijn wij dat ook! 

Vertrek Sergio

Het vertrek van Sergio schijnt niet zo netjes te zijn gegaan. De reden dat hij weggaat is namelijk omdat hij een theatershow met Jim Bakkum begint. Zelf had hij willen blijven, maar de data van de theatershow vallen tijdens de opnames van First Dates. ”We gaan draaien in de periode dat jij niet kunt, dus we gaan je vervangen,” hebben de producenten bot tegen hem gezegd. ”Het viel rauw op mijn dak. We hadden al negen seizoenen gemaakt, ik dacht dat we iets hadden opgebouwd met elkaar. Maar er werd niet naar oplossingen gekeken,” vertelt Sergio in een interview met magazine Flair.  

 

Must reads 👀