OMG: Je kan nu verblijven in de villa van Too Hot To Handle!

Travel door Naomi Z

Zoek je nog een locatie voor je volgende vakantie met de girls? Misschien is de villa van Too Hot To Handle wel een optie. Je kan nu namelijk verblijven in de luxe villa waar deze show is opgenomen! Mooie locatie? Check! Luxe? Check! Perfect dus.

Je wil absoluut slapen in de villa van Too Hot To Handle

Tijd om al je vriendinnen op te roepen en af te reizen naar deze prachtvilla die je kan kennen uit Too Hot To Handle. Gisteren is seizoen drie op Netflix gekomen en nu kan je er dus ook slapen! Zie jij jezelf er al lopen?

Too Hot To Handle

Ken je deze reality datingshow niet? Dan hebben we voor jullie een kleine uitleg. In deze show gaat een groep singles voor een paar weken in een luxe villa leven. Maar wat de singles niet weten, is dat ze geen fysiek contact met elkaar mogen hebben, dus niet zoenen en geen vrijpartijen. Doen ze dit wel, dan wordt een straf gegeven aan de hele groep en meestal wordt er dan geld uit hun prijzenpot gehaald. Er stonden al twee hele seizoenen online op Netflix die je écht moet zien, maar sinds gisteren staat ook seizoen drie online! Wij kunnen nu al niet meer stoppen met kijken.

Dream location

Maar waar staat deze villa dan? Too Hot To Handle seizoen 2 en 3 wordt opgenomen op de Turks- en Caicoseilanden. Seizoen 1 werd opgenomen in Mexico, maar afgelopen seizoenen kozen de producten dus toch voor dit prachtige eiland. De reden hiervoor was omdat ze de deelnemers wilden verrassen met iets nieuws, en ze konden zo makkelijker met de maatregelen omgaan. Deze locatie is dus zeker bucketlist-waardig en je kan 'm dus huren! Je zal er wel even een nier voor moeten verkopen, maar goed. Dat is het waard, toch?

Bron: Tripadvisor, Turtle tail estate

Luxe villa

Wil jij de échte Too Hot To Handle ervaring? Dan mag je even 10.780 Euro neerleggen per nacht. Damn, ja, dat is niet niks. Het wordt dus de hoogste tijd om heel hard te gaan sparen! Maar wat krijg je allemaal voor die prijs? Naast de prachtige villa op een locatie waar je van kan dromen krijg je ook een privéstrand, een conciërge die alles voor je zal regelen, een verwarmd zwembad, een speelkamer, fitnessruimte en een thuisbioscoop. Oh ja, we vergeten je eigen huishoudster, een chef-kok en een butler. Je kan met tien mensen in de villa gaan slapen want het huis heeft vijf slaapkamers met vijf badkamers.

Heb jij nog wat geld over? Dan kan je hier de villa bekijken! 

Lees ook:

Here we go: er komt een nieuw seizoen van Totally Spies aan

Dit zijn de drie leukste Tiny Houses in Nederland

Bron: beautify