Travel

Dit zijn de drie leukste Tiny Houses in Nederland

De winter komt steeds dichterbij en dat is te merken; het wordt alsmaar donkerder en kouder buiten. De perfecte tijd dus voor jou en je lover om een weekendje weg te gaan. En wat is nou leuker dan met zijn tweetjes in the middle of nowhere knus in een Tiny House te verblijven?

Dit zijn de drie leukste Tiny Houses in Nederland

Tiny Houses zijn natuurlijk nog niet zo’n heel groot begrip in Nederland. Wij hebben daarom een leuke top drie gemaakt zodat jij en je lover even een weekendje kan ontsnappen uit jullie drukke levens. Dit zijn de drie leukste Tiny Houses in Nederland, welke vind jij het leukst?

Floating Tiny House

Deze super schattige Floating Tiny House is alleen bereikbaar met de boot. Dit drijvende huisje is gelegen aan een eiland in de Vinkeveense Plassen, aangekomen bij de Tiny House bevind je je dus midden in de natuur. En wauw, wat is het uitzicht dat jullie dan hebben breathtaking! Er staat jou en je lover absoluut een romantisch weekend te wachten.

Adorable Tiny House op de Veluwe!

Dit schattige Tiny House bevindt zich midden in het bos van een vakantiepark. Een overnachting hier brengt jou en je lover closer to nature. Het huisje is super sfeervol ingericht en je hebt alles wat je nodig hebt ter beschikking. Dit Tiny House grenst samen met de andere Tiny Houses aan een cosy binnenplaats met loungebanken, hangmatten, een barbecue en heerlijke hottub waar je in kan relaxen! Conclusie: deze is perfect voor een nachtje weg.

4-persoons Tiny House Gelderland

Mocht jij nou geen interesse hebben in een romantisch weekend, ga dan gezellig met je vriendinnen! Ondanks de kleine ruimte, heeft dit huisje niet één, maar twee slaapkamers. Het is modern en sfeervol ingericht en bevat alles wat je nodig hebt en meer! Op het bijbehorende grote terras met een kampvuur, loungebanken en hottub belooft dat een leuk vriendinnenweekendje te worden. Maar just so you know: met skylight in de masterbedroom is dit superleuke huisje natuurlijk zeer geschikt voor een romantische overnachting..  

Must reads 👀