Lifestyle

Deze leugentjes om bestwil gebruik jij ook so-wie-so

Een leugentje om bestwil flap je er zo uit en wij vrouwen doen dit dan ook vaker dan we hadden verwacht. Kortom, dit zijn alle leugentjes om bestwil die jij sowieso ook altijd gebuikt!

leugentjes om bestwil

Deze leugentjes om bestwil flappen er makkelijk uit

Hoeveel je nieuwe kleren hebben gekost of hoe lang je echt naar de gym bent geweest, je kent het allemaal wel. En deze leugentjes vertellen wij vrouwen dan ook eigenlijk best vaak.. 

Een halfuurtje naar de gym wordt een uur

Heb je jezelf eindelijk naar de gym gesleurd, ben je er na een halfuurtje zwoegen en zweten eigenlijk wel klaar mee. Dan vertel je thuis natuurlijk niet dat je maar een halfuurtje bent geweest. Nee, dit wordt minimaal een uur. Daarnaast posten we ook de nodige Instagram Stories in de gym om het nog geloofwaardiger te maken… Dit hebben alle vrouwen wel gedaan, toch?

Promise, morgen ga ik op dieet

Iedereen is mooi zoals hij of zij is en je hoeft natuurlijk niet op dieet om je goed te voelen. Maar wij vrouwen maken ons vaak schuldig aan de belofte dat we morgen echt op dieet zullen gaan en dan vooral als we een lekker stukje taart met vriendinnen naar binnen werken. Meiden, dit moeten we echt niet meer zeggen, want we weten allemaal dat we dit toch niet gaan doen! 

leugentjes om bestwil

Geen idee meer waar die jurk vandaan komt

Als je net een nieuw jurkje hebt en iemand vraagt aan je waar hij vandaan komt, dan heb je al snel de neiging om te zeggen: “Oh, geen idee meer” of “Bij een boetiekje in de stad”. Terwijl we eigenlijk wel nog weten waar het jurkje vandaan komt, maar je wil gewoon niet dat zij hem ook koopt. Meer dan logisch, volgens ons vrouwen…. 

Na het uitgaan heb je maar 3 wijntjes op

Je hebt na het uitgaan geen idee meer hoeveel wijntjes je op hebt, maar één ding is zeker; je voelt je meer dan bezopen. Als je dan ’s ochtends bij je vriend of je ouders aan tafel zit en ze vragen hoeveel je die avond hebt gedronken, hebben wij vrouwen al snel de neiging om te zeggen dat we maar drie wijntjes op hadden en dat we niet eens aangeschoten waren… 

Leugentjes om bestwil

We maken onze borsten altijd wat groter

Wij vrouwen zijn vaak onzeker over de maat van onze borsten, dan vinden we ze weer te klein en dan zijn ze weer te groot. Kortom; het is in onze ogen nooit goed en daarom liegen we dan ook op commando over onze bh-maat. Nobody has to know, right?  Toch is het niet nodig dat we over de maat van onze borsten liegen, want je moet niet vergeten dat ze echt prachtig zijn en jou uniek maken! 

Die nieuwe kleren waren in de sale

Tuurlijk waren die nieuwe kleren in de sale als je thuis een modeshow opvoert. Ze hoeven namelijk helemaal niet te weten dat deze items uit de nieuwe collectie komen en dat je er eigenlijk je maandsalaris van je bijbaantje doorheen hebt gevlamd.

leugentjes om eigen bestwil

Huh? Ik app mijn ex nooit dronken

Waarom wij vrouwen altijd de neiging hebben om onze exen te appen als we dronken zijn, blijft echt een mysterie. Maar toch maken we ons er iedere stapavond toch weer schuldig aan. En als onze vriendinnen de volgende dag dan vragen of je je ex nog geappt hebt, is je antwoord standaard: “tuurlijk niet joh, dat doe ik écht niet meer.” Ha-ha! 

Lees ook: