Wow: Bert uit Temptation Island 2021 probeerde het nog goed te maken met Delphine

News door Kayleigh

Nadat Bert zijn relatie met Delphine in Temptation Island 2021 finaal sneuvelde, vertelde hij in de laatste aflevering van het programma al een nieuwe vriendin te hebben, maar nu vertelt hij ook dat hij het nog goed probeerde te maken met zijn ex-liefje Delphine…

Bert uit Temptation Island 2021 probeerde het nog goed te maken met Delphine


In Temptation Island 2021 werd al vrij snel duidelijk dat de relatie van Bert en Delphine op knappen stond en uiteindelijk zijn de twee dan ook niet geheel onverwachts uit elkaar gegaan. Maar nu doet Bert tijdens viewing party van Temptation Island een schokkende onthulling, hij vertelt namelijk dat hij het toen zij thuis waren gekomen uit het programma nog goed probeerde te maken met Delphine, maar dat dit helaas niet is gelukt… Ook vertelt Bert dat hij er niet honderd procent achter stond dat Delphine voor het programma met de anticonceptiepil stopte en dat zij dit eigenlijk uit familiedruk hebben gedaan. Oh my gosh, hoe heftig!

Bert denkt al aan kinderen met zijn nieuwe vriendin

Gelukkig is het hoofdstuk Delphine voor Bert nu volledig afgesloten en mist hij haar ook geen moment meer, nu hij een nieuwe een nieuwe liefde in zijn leven heeft. Bert vertelt over zijn Kelly dat hij haar vijf wenk geleden heeft leren kennen via Instagram en dat hij eigenlijk meteen overdonderd van haar was: “Ze is super lief voor me, zij geeft mij ongelofelijk veel aandacht en er is zoveel vuur in ons dat je ons niet van elkaar kunt aftrekken.” De nog mysterieuze Kelly is wel een stukje jonger dan onze Bert namelijk ongeveer 10 jaar, maar Bert is van mening dat er op liefde geen leeftijd zit en dat zijn wij dan ook helemaal met hem eens! Daarnaast zijn Bert en Kelly ondanks hun prille relatie ook al klaar om samen te gaan wonen en hebben zij het zelfs al over kinderen gehad. Wij zijn heel erg benieuwd wat hiervan gaat komen, maar we keep you updated!