Lifestyle

Wow: Dit moet jij gaan doen met de feestdagen volgens jouw sterrenbeeld

Heb jij ook al zo’n zin in kerstmis? Lees dan vooral verder, want volgens jouw sterrenbeeld zijn dit de activiteiten die jij met kerst zal gaan ondernemen en misschien komt dit wel helemaal niet overeen met jouw agenda…

Sterrenbeelden feestdagen

Dit moet jij volgens je sterrenbeeld tijdens de feestdagen doen


Kreeft

Kreeften houden heel erg van in hun eigen huis en omgeving zijn. Daarom zullen kreeften kerst dan ook in hun eigen huis met veel vrienden en familie vieren, waardoor zij tijdens de feestdagen helemaal in hun element zijn.

Leeuw

Als je een Leeuw bent breng je kerstmis vast één en al feestend door. Jij houdt er namelijk onwijs van om je meest sexy kerstjurkje uit de kast te trekken en flink wat hartjes sneller te laten kloppen. 

Maagd

De Maagd is tijdens kerstmis vooral erg druk om het familiediner op rolletjes te laten verlopen en pas als dit helemaal is gelukt en het diner een succes is geworden, kan de Maagd tot rust komen. Wat voor haar een geslaagde kerstmis betekent!

Weegschaal

Weegschalen nemen tijdens kerstmis graag de rol als gastvrouw of heer op zich en vinden het leuk om alles tiptop in orde te maken voor als hun vrienden en familieleden op de stoep staan. Zo zal de Weegschaal druk zijn met wijntjes bijschenken en de borden uitserveren. Dat klinkt als een gezellige kerst!

Steenbok

Als Steenbok ben jij tijdens kerst dol op tradities, en doe jij dan ook niets liever dan herinneringen maken met de dierbaren om je heen. Zo geniet je van de kleine dingen die de feestdagen speciaal maken en ben je tijdens kerstmis mega gelukkig.

Stier

De Stier zal tijdens de feestdagen de meeste tijd in de keuken doorbrengen om een feestmaal voor de familie klaar te maken, want jullie Stieren houden enorm van eten en samenkomen met familie. En laten dat nou net de twee dingen zijn die jij met kerst moet doen!

Schorpioen

Als Schorpioen houd jij echt van lachen en gek doen en tijdens de kerst zal je dan ook de rol als comedian op je nemen. Met jouw hilarische grappen zal niemand zich vervelen en zal iedereen de tranen over hun wangen hebben lopen. 

Boogschutter

Als Boogschutter fleur je tijdens de kerst met jouw optimistische karakter iedereen aan de kerst tafel helemaal op. Zo ben je heel gemakkelijk in de omgang en merk je het meteen als iemand niet helemaal happy is. 
 

Waterman

Als Waterman wil jij alles uit de feestdagen halen en party je er dan ook goed op los. Zo zoek jij dan ook altijd een manier om het gezellig te maken en of dat nou in de club is of met je vriendinnen tijdens een spelletjesavond, dat maakt dan ook niet uit! 


Vissen

Vissen willen graag liefde uitdelen. En hoe kun je je liefde tijdens kerst beter uitdelen dan door middel van eten? De Vissen fungeren tijdens de kerstdagen dan ook als kok en maken een supermaaltijd voor hun dierbaren.

Ram

Tijdens de kerstdagen is de Ram altijd het meest gestrest, want er zijn zoveel dingen die opeens helemaal anders zullen lopen. Zouden jullie uit eten gaan, wil iedereen opeens gourmetten. En dan zijn er al drie chocoladekerstballen uit de boom gepikt. Oh no, that can be stressful. Maar maak je niet te druk Ram, de kerstdagen worden voor jou evengoed ook leuk! 

Tweelingen

Met de kerst is de Tweeling vooral heel erg druk. Gaat het tafel dekken wel goed, staan er genoeg lekkere hapjes op tafel en is het eten al gemaakt? Jij houdt graag de controle over of alles wel goed gaat.

Lees ook:
ZIEN: Dit zijn de beste kerstfilms op Netflix om dit weekend te bingen

It is all about details: maak jouw kamer met deze decoratie tips klaar voor de kerst

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved