5 x de handigste apps voor het bewerken van je foto's

Lifestyle door Noa

We kennen inmiddels al heel wat platforms waar je foto's kan posten. En wat is er nou leuker dan jouw foto een dikke upgrade geven? Speel met de belichting en kleuren en maak je pictures nog mooier! Wij hebben de vijf leukste apps voor het bewerken van foto's voor je op een rijtje gezet. 

5 x apps voor het bewerken van foto's

1. Snapseed

Snapseed van Google is niet alleen gratis te downloaden, het is ook nog eens super easy te bedienen. Je kunt de wit balans aanpassen, spelen met kleuren, en de foto besnijden. 

2. Lightroom 

Deze app van Adobe is super professioneel en toch makkelijk te bedienen. Je kunt retoucheren, kleuren versterken, en de belichting aanpassen. Helaas is deze app niet gratis voor alle functies. Studenten met een Adobe account kunnen de app wel volledig gebruiken. 

Lightroom app bewerken fotos

3. Pixlr

Deze app moet je downloaden als je van filters houdt. Pixlr heeft wel 500 effecten en hij is ook nog eens gratis! Ook kun je randen, overlays en tekst toevoegen. 

4. VSCO

Deze gratis app is perfect voor het bewerken van foto's zonder dat je het orgineel aantast. De app heeft alle functies en toch heeft het geen reclame. Kan jij lekker in rust je foto's bewerken!

5. Afterlight

Afterlight hoort absoluut thuis in dit rijtje. De app is gratis, reclame-vrij en heeft mega mooie filters. Ze geven jou foto's een old-skool look en je kunt zelfs een frame toevoegen!

Lees ook:

5x de leukste plekken om Instagram worthy herfstfoto's te maken

Zo gebruik jij je smartphone om super toffe foto's te maken