News

Dit is alles over de man van Romee Strijd: Laurens van Leeuwen

Wij zijn altijd onwijs jaloers op de looks van de prachtige Romee Strijd, maar haar man Laurens van Leeuwen mag er ook echt zien. Weet jij nog niet zoveel over de man van dit model? Lees dan vooral verder, want dit is alles over de man van Romee Strijd!

Romee strijd en haar man Laurens van Leeuwen

Alles over Laurens van Leeuwen, de man van Romee Strijd

Laurens kunnen we kennen als de zoon van Bert van Leeuwen en komt net als Romee strijd uit Zoetermeer. Hij in het dagelijks leven entrepreneur, coach en consultant. Maar nu ondersteunt hij vooral Romee Strijd haar modellencarrière, omdat de twee hebben besloten hier vol samen voor te gaan. Daarnaast hebben de twee samen ook hun eigen merk Naetur opgezet, waar je naast sieraden ook heerlijke sweaters voor de winter kunt kopen. Hoe leuk?  

View post on Instagram
 

De ontmoeting tussen Laurens en Romee Strijd

Laurens van Leeuwen is niet op zijn vrouw gevallen omdat zij een Victoria’s Secret model is. Nee, Romee Strijd en haar man Laurens van Leeuwen hebben elkaar toen ze kinderen waren al ontmoet, omdat Romee een vriendin van een van Laurens zusjes was. Toen de twee voor de eerste keer op date gingen wist Laurens al dat Romee het meisje voor hem was. Hij heeft tijdens deze date namelijk al aan haar gevraagd of Romee wel zeker wist of zij een relatie met hem wilde, want als ze dat zou doen, zou het voor altijd zijn. Cute!

View post on Instagram
 

Dochtertje Mint

Zwanger worden was voor Romee Strijd niet vanzelfsprekend, omdat zij de aandoening PCOS heeft. Dit is en aandoening aan de eierstokken. Maar gelukkig is het uiteindelijk allemaal goed gekomen en hebben zij ondertussen hun dochtertje Mint mogen verwelkomen die nu al bijna een jaar oud is en echt op iedere foto op Instagram lacht. Op Instagram vertelde Romee laatst hoe zij en Laurens op de naam Mint kwamen. Zo vertelt de girl dat haar man Laurens van Leeuwen de naam ongeveer vijf jaar geleden heeft bedacht en dat ze die naam sindsdien aan niemand meer hebben verteld.

View post on Instagram
 

Romee Strijd en Laurens van Leeuwen stiekem getrouwd

Romee Strijd en haar man Laurens van Leeuwen zijn in 2018 stiekem in Amerika getrouwd voor praktische redenen. Helaas was dit absoluut niet de sprookjesbruiloft waar ieder meisje van droomt, maar die zal er nog wel van komen, want zij zijn dit wel van plan! Of deze sprookjesbruiloft van Romee Strijd en haar man Laurens van Leeuwen er snel aan zit te komen zou natuurlijk best kunnen, aangezien hun dochtertje Mint al bijna één jaar oud is! Wij kunnen niet wachten op deze bruiloft, jij ook niet?

View post on Instagram
 

Bron: Elle.nl / Flair.nlBeeld: Getty Images

Must reads 👀