News

Are You The One Nederland aflevering 1

Aflevering 1 van Are You The One Nederland staat eindelijk op Videoland en de drama is zeker al aanwezig. Zo zijn er exen, worden de eerste kusjes geven, en is er al een koppel naar de truth booth gestuurd. Kortom lees vooral verder, want dit moet je echt horen!

Are You The One Nederland aflevering 1: Shanice en Ivo zijn exen

In aflevering 1 van Are You The One Nederland kwamen wij er meteen achter dat Shanice en Ivo exen zijn en vertelt Ivo dat hij de laatste tijd veel aan haar heeft gedacht en dat een relatie met haar er echt nog wel in zou kunnen zitten. Dat is goed te merken, want de twee waren daarna aan het zoenen in het zwembad en hebben al het bed samen gedeeld… Wij zijn heel erg benieuwd of dat verliefde gevoel in het programma wel zal ontstaan en of zij dan ook elkaars perfecte match zijn, want dat moet haast wel al zij al een relatie hebben gehad, toch?

 

Ivo eet van twee walletjes

Maar dat is niet het enige wat Ivo tijdens aflevering 1 van Are You The One Nederland uitspookt. In bed ligt hij namelijk tussen Shanice en Irene in en voelt hij aan de billen van beide dames. Totdat Irene hem hier in de groep mee confronteert en hij zich er niet meer uit kan kletsen, daarom zegt hij dan ook dat Irene zelf tegen hem aan is gaan liggen… Right, Ivo? Daarna ontstaat het drama in de groep en gaan de verwijten over en weer…

Are You The One Nederland aflevering 1

Maartje en Boudewijn hebben al een klik

Ook is te zien dat Boudewijn en Maartje al een hele goede klik met elkaar hebben en wordt er al een klein kusje geven. Het zou ons ook niet verbazen als hun elkaars perfecte match zijn. Maar Boudewijn is niet zo enthousiast als Maartje en zegt dan ook dat hij denkt dat Maartje hem leuker vindt dan hij haar. Zou hij dan toch iemand anders op het oog hebben?

 

Faby en Delano gaan naar de truth booth

In de aflevering 1 van Are You The One Nederland is er natuurlijk ook te zien welke twee gelukkige er naar de truth booth worden gestuurd en in dit geval zijn dit Faby en Delano. De twee hebben niet echt gevoelens voor elkaar, maar het zou onwijs knap zijn als zij meteen een match zoden zijn. Helaas is dit niet het geval en bevestigd de truth booth alleen maar dat zij echt geen match zijn.

De eerste match up ceremonie

Daarnaast hebben de singles in aflevering 1 van Are You The One Nederland ook hun eerste match up ceremonie, maar hier zit een heftige regel aan vast. Zo zou het geldbedrag dat zij kunnen winnen gehalveerd worden als zij alle matches fout hebben… Heftig! Gelukkig gebeurt dit niet en hebben zij al twee matches goed. Zo is er in aflevering 1 van Are You The One Nederland al best wel veel gebeurd en wij kunnen echt niet wachten tot we volgende week de tweede aflevering kunnen gaan watchen

View post on Instagram
 

 

Beeld: Videoland

Must reads 👀