Celebs

Megan Desaever uit Temptation Island heeft een nieuwe vriend (en dit is hem)

Het liefdesleven van Megan uit een eerder seizoen van Temptation Island is super ingewikkeld. Spotten we haar met NYE nog met oud-verleider Joshua, was ze daarna weer met een knappie uit de fitnesswereld. Inmiddels heeft 'Koekeroend'-Megan alweer een nieuwe lover. En wij hebben een foto.

temptation island

Dit is de nieuwe vriend van Temptation Island-Megan

Het liefdesleven van Megan Desaever uit Temptation Island 2019 is op z'n zacht gezegd stormachtig te noemen. Schreven we eerder nog dat ze weer samen was met Joshua, met wie ze in Temptation Island haar inmiddels ex-lover Kevin bedroog, daarna was ze weer gelukkig met Silvio, een fitnessatleet en influencer uit Zwitserland. Ze waren in januari nog op romantische vakantie naar Dubai, maar nu is het weer over en uit tussen de twee. Megan is namelijk gek op een ander. 

Megan Desaever kennen we allemaal nog van Temptation Island 2018, waaraan ze meedeed met haar toenmalige vriend Kevin Malengier. Inmiddels is Megan qua uiterlijk net een ander persoon geworden en heeft ze bovendien een nieuwe lover. De gelukkige is de hotte Dylan Vanderwal en hij woont net als Megan in het Belgische Oostende. Veel geluk samen!

 

Megan Deseaver in Only Fans-documentaire

Creator worden op OnlyFans is populair tegenwoordig. Zo verscheen Lesley van Ex On The Beach 2021 erop en ook Shirley van Temptation Island 2021 laat haar boobs zien op het platform. Fabiola Volkers heeft zélfs haar moeder weten aan te steken om content te delen. In mei werd bekend dat ook Megan en Milou van Temptation Island hun booty verkopen op het platform. Ze krijgen nu een Belgische documentaire over OnlyFans.

"Niets blijft onbesproken"

"Vanaf 4 oktober ontdek je bij ons de vierdelige docureeks OnlyFans: de naakte Vlaamse waarheid. "De nieuwe documentairereeks geeft een blik op het platform OnlyFans en hoe het er in Vlaanderen aan toe gaat. Bekende maar ook nieuwe content creators vertellen over hoe en waarom ze op het platform begonnen, hoeveel ze er verdienen, wat voor content ze maken en nog veel meer. Niets blijft onbesproken."

Op die Instagram is te zien dat ook Milou en Megan van Temptation Island hun verhaal zullen doen over hun OnlyFans-carrière. Ze verdient er meer mee dan ze ooit had durven dromen, zo vertelde ze aan het ex Kevin in Eating With My ex. 

Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved