News

Joshua: 'Megan is twee keer vreemd gegaan'

Ondanks dat het nieuwe seizoen van Temptation Island alweer bijna van start gaat, is er nog steeds genoeg aan de hand rondom de reality-sterren van vorige seizoenen. Zo kreeg Megan een relatie met de beste vriend van verleider Joshua. Joshua heeft nu een boekje open gedaan over deze relatie. Juicy!

Joshua verklapt dat Megan twee keer is vreemd gegaan 

De lovestory tussen verleider Joshua en deelnemer Megan was maar van korte duur. Op Temptation Island konden we allemaal zien dat de Vlaamse vreemd ging met de knappe verleider, maar eenmaal na het programma bleken de twee toch niet voor elkaar te zijn gemaakt. Gelukkig voor Megan bleek de beste vriend van Joshua veel beter bij haar te passen en de twee kregen dan ook een relatie. Volgens Joshua verliep dat niet helemaal vlekkeloos, want in een nieuwe aflevering van 'Louise Laat Ze Weer Lachen' vertelt hij dat Megan ook zijn beste vriend niet trouw was. "De appel valt niet ver van de boom. Ze is in die relatie na twee maanden al twee keer vreemd gegaan." Wow!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JOSHUA FEYTONS (@joshuafeytons) op

Megan is weer gelukkig in de liefde

Ondanks dat Joshua duidelijk niet te spreken is over het gedrag van Megan, gunt de knappe ex-verleider haar toch wel het geluk in de liefde. Tegen Louisa Janssen vertelt hij: "Ik heb Megan pas nog gevraagd hoe het met haar was en ze was heel gelukkig. Ze heeft ook een nieuwe vriend." Dat vinden wij dan wel weer heel cute

 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook