News

Oelala: dit is de nieuwe afgetrainde vriend van Temptation-Megan

Oh oh, het liefdesleven van Megan uit een eerder seizoen van Temptation Island is amper bij te houden. Spotten we haar met NYE nog met oud-verleider Joshua, had ze het daarna al vrij snel hartstikke gezellig met een ander in Dubai. Inmiddels weten we ook hoe dat nieuwe liefje van ‘Koekeroend’-Megan eruit ziet. Kijk je mee? 😉

Dit is de nieuwe vriend van Temptation Island-Megan

Het liefdesleven van Megan Desaever uit Temptation Island 2019 is op z’n zacht gezegd stormachtig te noemen. Schreven we eerder nog dat ze weer samen was met Joshua, waarmee ze in Temptation Island haar inmiddels ex-lover Kevin bedroog, nu is de Vlaamse weer samen met een andere hottie. Yes, het gaat om de romantische zoenfoto van laatst, gemaakt op een luxe jacht in Dubai! De twee zijn nu dus Insta official. Of althans, Megan heeft op haar Stories verklapt dat ze een relatie heeft. De gelukkige is Silvio, een fitnessatleet en influencer uit Zwitserland. Ze zijn dus samen op vakantie in Dubai en hebben het ontzettend naar hun zin samen. Cute!

View post on Instagram
 

Wist je dat Megan niet alleen vanwege haar liefdesleven opvalt? Bekijk hier de transformatie die ze inmiddels heeft ondergaan. 

 

Must reads 👀