Health

Met deze workout outfits heb jij je motivatie om te sporten zo weer terug

We get it, de zomervakantie is nog maar net achter de rug en dan is de motivatie om weer te gaan sporten ver te zoeken. Don’t give up! Wij hebben super leuke workout outfits op een rijtje gezet. Waardoor jij jouw motivatie binnen no time weer terug hebt!

Dít gebeurt er dus echt met je lichaam wanneer je twee weken niet sport

Als een echte tijger de sportschool in

Dierenprint is op het moment helemaal hip en hoe leuk zou het zijn als jij jouw saaie zwarte sportlegging kan inruilen voor een leuke print? Dat kan, je kunt vanaf nu namelijk helemaal in stijl naar de sportschool met een luipaard print outfit. Het leuke aan deze outfit vinden wij dat je zelfs een matchende sporttas kunt shoppen, oh my gosh! 

 

Een bloemetjes print

Bloementjes maken jouw sport outfit super cute! Deze bloemen workout outfit heeft een matchende sport-bh en legging wat jou in totaal, maar € 21,96 kost. Wat een koopje, right? Als je nou niet zo gek bent op een blote buik, kun je deze bloemen sportlegging ook combineren met een roze topje of een leuke sweater!

 

Zwarte zebra outfit

Mocht je niet zo willen opvallen? Dan is een zwarte outfit met een lichte zebraprint echt iets voor jou. Hierdoor ben je niet te opvallend, maar zijn de zebra streepjes wel en toffe touch aan jouw outfit. Daarnaast kun je de zebra sportlegging ook combineren met paarse of witte training shirtjes. You go, girl! Krijg jij ook spontaan jouw motivatie weer terug?

 

Een paarse look

Je hoeft bij een leuke workout outfit niet altijd voor een print te gaan. Zo is een sportoutfit die helemaal paars is van kleur ook super leuk voor naar de gym of als je een rondje gaat hardlopen. Het handige aan deze outfit is dat het bijpassende shirtje lange mouwen heeft. Zo houdt deze jouw tijdens het koude weer heerlijk warm en droog!

 

Beeld: Unsplash

Must reads 👀