News

Videoland onthult: deze man is dit Prince Charming

Dit najaar kunnen we genieten van een nieuw seizoen van Prince Charming en er is nu bekend gemaakt wie dit jaar het stokje van Marvin over gaat nemen. Oh my gosh, weet jij al wie het is?Prince Charming


Nieuwe Prince Charming: Chris Berendse

Chris Berendse gaan we aankomend seizoen als Prince Charming zien en eigenlijk weten we al best veel over deze boy. Zo is Chris naast een hele knappe verschijning ook heel veel bezig met sporten. In een Instagram post vertelt de nieuwe Prince Charming dan ook dat hij in de hele maand september 235 kilometer gaat hardlopen voor Kilometer voor Kansen. Dus naast een knappe kop en sportief is deze hottie ook nog eens heel erg lief! Er is nog niet bekend welke mannen het hart van Chris willen veroveren, maar wij zijn heel erg benieuwd. Wacht jij ook met smart op het nieuwe seizoen van Prince Charming?

De Prince Charming-villa is te huur via Airbnb (en dat wil je zien!)

Prince Charming Marvin

Vorig jaar konden we genieten tijdens het eerste seizoen van Prince Charming genieten van het liefdesavontuur van Marvin. Het programma heeft voor Marvin heel veel nut gehad, hier heeft hij namelijk zijn grote liefde Ferdi ontmoet. Ferdi en Marvin zijn nog steeds super gelukkig in de liefde en gaan dit najaar ook samenwonen. Hoe cute?!

Hoe lief: Ferdi en Marvin zoenden stiekem tijdens opnames Prince Charming

Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved