Tony Junior vertelt openhartig over zijn slippertje met Maxime ná De Bachelor 2021

Films & Series door Elsemieke

Hoewel Julia de laatste roos kreeg tijdens De Bachelor 2021, weten we nu allemaal dat het tussen haar en Tony Junior niet goed is afgelopen. In de dramatische reünie-aflevering bleek dat Maxime en Tony seks hebben gehad ná De Bachelor 2021. Tony vertelt nu over die bewuste avond.

Tony Junior over slippertje met Maxime ná De Bachelor 2021

Gisteren was het smullen geblazen van zoveel juice in de laatste aflevering van De Bachelor 2021, maar het was ook wel ergens sneu. We zagen namelijk hoeveel verdriet Julia had om Tony, die haar een paar maanden na De Bachelor 2021 dumpte. Tony en Julia zijn dus niet samen na De Bachelor 2021. Hoewel, volgens Julia had hij haar helemaal niet gedumpt, maar even de relatie op pauze gezet. Tony dacht daar anders over en hij dook het bed in met Maxime. Aan RTL Boulevard vertelt hij nu over die bewuste avond.

Druk van Nederland voor Tony Junior in De Bachelor 2021

"Ik heb Maxime twee keer gezien. De eerste keer hebben we heel veel gepraat over wat er gebeurd is en hebben we elkaar een kus gegeven. En daarna heb ik haar nog een tweede keer gezien en is ze hier langer geweest." En dat niet alleen, de twee hebben dus seks gehad.

Dat Maxime tijdens de reünie zelf de bom dropte dat Tony en zij nog hadden afgesproken na De Bachelor 2021, vond Tony Junior vreemd. "Zij was degene die dat niet wilde vertellen aan Julia en de vriendengroep, omdat zij bang was dat de hele vrouwengroep zich tegen haar zou keren. En dan gaat ze nu tegen mij die kaart spelen. Dan denk ik: ja, wat flauw."

"Dat ze mij op de reünie zo neerzet vind ik prima, maar ik weet de waarheid. En zij weet dat ook. Zij heeft mij gisteren nog een lang bericht gestuurd met een soort uitleg slash sorry. Ze moest even haar woordje kwijt. Er gebeurt achter de schermen zoveel."

Oriana had na De Bachelor 2021 een hekel aan Julia