Lifestyle

Deze restaurants in Amsterdam zijn helemaal Instagram worthy

Ben jij die standaard foto locaties voor the gram helemaal zat en heb je zin in lekker eten? Dan zijn deze Instagram worthy restaurants perfect voor de mooiste foto’s maken en super lekker eten. Dat klinkt als een win-win situatie, right?
Instagram restaurant Amsterdam

Instagram restaurant Amsterdam: Café Blond

Ben jij gek op roze? Dan moet je een bezoekje brengen aan Café Blond in de pijp. In dit café is alles roze en kun je de lekkerste Instagramwaardige gebakjes eten. Fun fact: omdat het café van Blond is kun je er ook de leukste Blond dekbedovertrekken, mokken en scrunchies shoppen! Wanneer ga jij heen met de meiden?

Instagram restaurant Amsterdam: MaMa Kelly

Restaurant MaMa Kelly mag zeker niet ontbreken in ons lijstje, aangezien dit restaurant super Instagram worthy is door de mooie roze kleur en het gave interieur. Dit restaurant is ideaal voor een verjaardag lunch of high tea met je besties. Naastt lekker eten kun je dan meteen de perfecte verjaardag foto voor jou Instagram maken! Mocht je nou nog wat moeite hebben met poseren? No worries, met deze tutorial op YouTube poseer jij straks als een model voor de camera!

Bij dit restaurant kun je onbeperkt carpaccio eten

Instagram restaurant Amsterdam: The Fix By Maiden

The Fix By Maiden ligt op maar een paar minuten lopen van het Amsterdam Centraal Station en is dan ook een super eindpunt na een dagje shoppen met de meiden. Hier kun je naast een goede Instagramfoto van jezelf ook Instagram worthy foto’s maken van het eten, want OMG dat ziet er zo lekker uit. Loopt bij jou het water ook al in de mond? Trommel dan snel je besties op voor een bezoekje aan The Fix By Maiden!

Instagram restaurant Amsterdam: Palladium

Het restaurant Palladium ligt midden in de binnenstad van Amsterdam en valt daarom super goed te combineren met een bezoekje aan het Rijksmuseum of het Vondelpark. Naast dat dit restaurant op een prachtige locatie zit, is het restaurant in de winter vooral super Instagram worthy door de vele kerstlampjes die het restaurant op hangt. Fun fact: Door de toplocatie en het Instagram worthy interieur zijn hier dan ook vaak bekende Nederlanders te vinden. Wie hoop jij tijdens jouw bezoekje tegen te komen?

 

Instagram restaurant Amsterdam: Corner Bakery

Corner Bakery staat bekend om hun heftige freak shakes met marshmallows, donuts en chocolade, maar daarnaast hebben zij ook yummy food op de menukaart staan. Zo hebben zij onder andere red velvet pancakes en acai bowles al met al vol smaak en erg kleurrijk. Naast het eten is het interieur ook super kleurrijk. Bij Corner Bakery heeft het interieur vooral pasteltinten en zijn het accenten die zij hebben toegevoegd wat het restaurant Instagram worthy maakt. Heb jij nu ook al zo’n zin in een freak shake?

 

Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved