Celebs

Oh no: ‘Temptation Island-Kevin en Eva zijn uit elkaar’

Als jij Temptation Island volgt, dan weet je nog wel wie Kevin Visscher en Eva Voorjans zijn. Dit koppel deed eerder mee aan de realityshow. Na veel drama overleefde het stel de relatietest wel, maar inmiddels lijkt het toch over te zijn tussen de twee. 

Oh no: ‘Temptation Island-Kevin en Eva zijn uit elkaar’

Aan het einde van deze maand verschijnt er een nieuw seizoen van Temptation Island 2021: Love or Leave op tv. Intussen gaat de nieuwe gossip dat Eva en Kevin, het koppel uit het vorige seizoen van Temptation Island uit elkaar is! Zij kwamen binnen als vervangers van de halverwege vertrekkende Sorelis en Gulcin. Na het programma leek het goed te gaan tussen de twee en gaven ze ons nog een update over hun relatie. Toen zei Eva: “Het gaat goed tussen ons, maar niet zonder slag of stoot. We wisten niet waar we moesten beginnen, maar zijn erachter gekomen dat goed met elkaar praten en vooral naar de ander luisteren, maar niet vergeten elkaar in z’n waarde laten, de sleutel is tot succes.”

Maar nu lijken ze volgens meerdere bronnen helaas dus alsnog uit elkaar te zijn. Kevin en Eva gingen al met twijfels weg uit Temptation Island 2020 en hielden het daarna nog een behoorlijke tijd vol, maar nu lijkt de bom dus toch gebarsten, volgens onze gossip collega’s van LoveReality. 

Must reads 👀