Travel

5x de leukste hotspots in Groningen

Ga je een dagje shoppen of een weekendje naaar Groningen? Dan kun je vast wel wat tips gebruiken. Dit zijn de 5 leukste hotspots in Groningen waar je zeker naartoe wilt.

Hotspots in Groningen #1 - Bij Britta

Zin in een taartje? Dan moet je de hotspot Bij Britta in Groningen zeker niet overslaan. Bij dit leuke restaurantje eet je namelijk de lekkerste taartjes van de stad. En ja, er is ook vegan taart. Kortom: hier wil je wel even lekker zitten, voordat je doorgaat met shoppen.

Waar? Oude Kijk in 't Jatstraat 27

Hotspots in Groningen #2 - Dot

Dot is het stadsstrand van Groningen waar je even helemaal kunt bijkomen. Deze Groningse hotspot stond zelfs in de Lonely Planet, dus als er een hotspot uit dit lijstje hot is dan is Dot het wel. In de zomer kun je op het stadsstrand genieten van streetfood en in het weekend is er zelfs een DJ zodat je met je voeten in het zand op de fijnste classics. We like!

Waar? Vrydemalaan 2

Hotspots in Groningen #3 - Forum Groningen

Even van het uitzicht genieten? Dan moet je echt even met de lift naar het dak van Forum Groningen. In dit gloednieuwe gebouw dat in het hartje van de stad staat, vind je onder andere de bibliotheek, een Stach en andere fijne plekjes om koffie te drinken. Als je in Groningen studeert is de kans groot dat je hier wel eens je laptop openklapt. Maar ben je een weekendje in Groningen? Ga dan even het dak op van dit gebouw. Mooiste uitzicht van de stad! En perfect voor een Instafoto, natuurlijk.

Waar? Nieuwe Markt 1

Hotspots in Groningen #4 - Laif &Nuver

Laif & Nuver is een bekende winkel in Groningen. Als je van interieurshoppen houdt is dit de hémel voor je. Doe inspiratie op in de winkel en spot de laatste interieurtrends en droom even weg bij alle mooie spullen. Of neem een cadeautje mee (al dan niet voor jezelf!)

Waar? Rode Weeshuisstraat 7

Hotspots in Groningen #5 - Stardust

De laatste hotspot van Groningen in dit lijstje je Stardust. Bij Stardust hebben ze heel veel vintage kleding, maar er zijn ook rekken met nieuwe kleding. Superleuk, want wie weet vind je wel een pareltje! Een must-visit voor alle vintagelovers.

Waar? Carolieweg 13

 
Beeld: Pexels
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved